ΣΙΝΕ

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Super League: Ατρόμητος – Άρης 0-0 (video)

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) αναδείχθηκαν Ατρόμητος και Άρης στο Περιστέρι για την 17η αγωνιστική της Super League. Με 10 παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι Θεσσαλονικείς, λόγω της αυστηρής αποβολής του Faty στο 78` με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Μετά από τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά, οι «κίτρινοι» πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και έγιναν απειλητικοί για την εστία του Itandje. Ο πορτιέρο των γηπεδούχων σταμάτησε στο 15` τον Κατίδη ο οποίος μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε μετά την πάσα του Michel, ενώ προηγουμένως είχε αντιδράσει σωστά σε μακρινό σουτ του Γιαννιώτα. Στο 45` ο Umbides προσπάθησε να αιφνιδιάσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ, αλλά ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας αντέδρασε και πάλι σωστά. Στη μοναδική αξιόλογη φάση για την ομάδα του Γιώργου Δώνη, στο 42`, ο Βελλίδης απομάκρυνε με υπερένταση σε κόρνερ την μπάλα στο σουτ του Τάτου.
Ο Ατρόμητος πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο μέρος και στο 61` είχε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί, με τον Τάτο να μην μπορεί να στείλει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα. Ο Άρης απάντησε στο επόμενο λεπτό με τον Umbides, το σουτ του οποίου δε βρήκε στόχο για ελάχιστα εκατοστά. Στο 78` οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες, καθώς ο Faty αποβλήθηκε με αυστηρή δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι Περιστεριώτες ρίσκαραν στα τελευταία λεπτά ψάχνοντας το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη. Παρόλα αυτά, ο Βελλίδης δεν ανησύχησε ιδιαίτερα έως το τέλος του ματς, και το 0-0 παρέμεινε.
Συνθέσεις
Ατρόμητος: Itandje, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Νάστος, Γιαννούλης (80` Αναστασάκος), Μπάλλας (64` Pitu Garcia), Σφακιανάκης, Τάτος, Brito (46` Δημούτσος), Epstein, Μήτρογλου
Άρης: Βελλίδης, Καζναφέρης, Sankare, Λαζαρίδης, Michel, Faty, Παπαστεριανός (31` Πρίττας), Κατίδης (77` Καπετάνος), Neto, Γιαννιώτας (86` Παπαζαχαρίας), Umbides

Το video με τα highlights από το Ατρόμητος – Άρης 0-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: