ΣΙΝΕ

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Super League: Δόξα Δράμας – Ολυμπιακός 0-0 (video)

Ο Ολυμπιακός «πέταξε» δύο πολύτιμους βαθμούς στο «Καυτανζόγλειο» καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τη Δόξα Δράμας, η οποία μετά την ΑΕΚ έδειξε και στους Πειραιώτες ότι όποιος την υποτιμήσει θα το «πληρώσει» ακριβά.
Με το… «καλησπέρα» απείλησαν οι «ερυθρόλευκοι», καθώς 27 δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα ο Mirallas έφυγε μόνος του απέναντι στον Seremet και έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, αφού οι παίκτες του Valverde είχαν την υπεροχή, αλλά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν τη μεγάλη φάση απέναντι στην καλοστημένη άμυνα των γηπεδούχων, οι οποίοι χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα διατήρησαν το μηδέν έως το τέλος του πρώτου 45λέπτου.
Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός εξακολουθούσε να είναι νωθρός και το συγκρότημα του Κατσαβάκη προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί, με τους Abubakari στο 47` και Αραβίδη στο 50` να έχουν καλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Στο 59` οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο 0-1, αλλά η κεφαλιά του Djebbour σταμάτησε στο δοκάρι και στη συνέχεια το σουτ του Παπαδόπουλου κόντραρε στα σώματα. Στο τελευταίο ημίωρο οι Πειραιώτες αναζήτησαν το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη. Το έκαναν, όμως, με ανορθόδοξο τρόπο, οι Δραμινοί κράτησαν την εστία τους ανέπαφη και πήραν την ισοπαλία απέναντι στους πρωταθλητές.
Συνθέσεις
Δόξα Δράμας: Seremet, Σικαλιάς, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Στεργιανός (46` Κουμπρόγλου), Abubakari, Κατσικογιάννης (65` Τοπούζης), Lima, Ρούτσης, Σοϊλέδης (61` Αγγελούδης), Αραβίδης
Ολυμπιακός: Megyeri, Τοροσίδης, Mellberg, Παπαδόπουλος, Marcano, Μανιάτης, Makoun (71` Monje), Fuster (46` Yeste), Φετφατζίδης, Mirallas, Pantelic (46` Djebbour)
video με τα highlights από το Δόξα Δράμας – Ολυμπιακός 0-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: