ΣΙΝΕ

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Super League: ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 0-1 (video)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 0-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στο… παγοδρόμιο των Ζωσιμάδων για την 17η αγωνιστική της Super League, σε μία επεισοδιακή αναμέτρηση. Το μοναδικό τέρμα σημείωσε ο Cleyton στο 85`, ενώ σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο Καρνέζης που βρέθηκε στη βασική ενδεκάδα αντί του Καπίνο και δικαίωσε απόλυτα τον Ferreira.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με 40 λεπτά καθυστέρηση εξαιτίας του πάγου που υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο και παρά την αντίθεση των «πρασίνων», οι οποίοι εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία αντιδρούν στην απόφαση του Σπάθα. Στο 15` υπήρξε επτάλεπτη διακοπή, καθώς ο πάγκος του Παναθηναϊκού διαμαρτυρήθηκε πως η κατάσταση του γηπέδου ήταν απαράδεκτη, ενώ πριν από την έναρξη του αγώνα σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων.
Οι Ηπειρώτες μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά έπεσαν πάνω στο «τοίχος» που ύψωσε ο Καρνέζης, ο οποίος σταμάτησε κατά σειρά τους Γεωργίου, Beccera και Vila. Οι «πράσινοι» απάντησαν με δύο ευκαιρίες του Toche, στο 28` και το 37`, με τον Ισπανό να μη σημαδεύει σωστά. Στη συνέχεια, ο Καρνέζης ανέλαβε και πάλι δράση, στερώντας με μεγάλη απόκρουση το γκολ στον Vila, ενώ ο Ζαραδούκας είδε στις καθυστερήσεις το σουτ του να καταλήγει μόλις άουτ.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να έχουν από μία μεγάλη ευκαιρία. Αρχικά ο Καρνέζης – για ακόμη μία φορά – αποσόβησε τον κίνδυνο μετά την ενέργεια του Γεωργίου στο 50`, ενώ ο Κηπουρός στο 54` έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ την μπάλα μετά το σουτ του Quincy. Στο 70` ήταν η σειρά του Σκούφαλη να προσθέσει το όνομά του στους ποδοσφαιριστές που δεν κατάφεραν να βρούνε στόχο, πλασάροντας απελπιστικά, αφύλακτος από το ύψος του πέναλτι. Στο 75` των κρεσέντο χαμένων ευκαιριών συνεχίστηκε, με τον Κηπουρό να επεμβαίνει εντυπωσιακά στην κεφαλιά του Κατσουράνη, ενώ στην εξέλιξη της φάσης, ο Ζαραδούκας έδιωξε την μπάλα πάνω στη γραμμή έπειτα από το σουτ του Toche. Ο Ισπανός δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα ούτε στο 85`, αλλά ο Cleyton ακολούθησε και με ανάποδο ψαλίδι «λύτρωσε» τον Παναθηναϊκό κάνοντας το 0-1, το οποίο παρέμεινε έως το τέλος.
Σκόρερ: 85` Cleyton
Συνθέσεις
ΠΑΣ: Κηπουρός, Πάντος, Κώτσιος, Vanderson, Ζαραδούκας (87` Bakayoko), Beccera, Πατσατζόγλου, Σκούφαλης, De Vincenti, Vila (58` Τζάνης), Γεωργίου (90` Μιχαήλ)
ΠΑΟ: Καρνέζης, Βύντρα, Bjarsmyr, Κατσουράνης, Ιωαννίδης, Simao, Vitolo (62` Leto), Μαυρίας (46` Μαρίνος), Quincy (78` Φουρλάνος), Cleyton, Toche
Δείτε σε video το γκολ του Cleyton και τα highlights από το ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 0-1
sportena

Δεν υπάρχουν σχόλια: