ΣΙΝΕ

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Super League: Κέρκυρα – Άρης 1-0 (video)

Η Κέρκυρα ολοκλήρωσε με νίκη τον πρώτο γύρο της Super League, επικρατώντας 1-0 του Άρη για την 15η αγωνιστική. Σκόρερ του τέρματος που έκρινε τη συνάντηση ήταν ο Martin στο 46`.
Οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο του αγώνα από τα πρώτα λεπτά και έχασαν την πρώτη ευκαιρία τους στο 5` όταν ο Ιωάννου μόνος του μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα με κεφαλιά άουτ.

Οι Φαίακες εκμεταλλευόμενοι τα πολλά λάθη των ποδοσφαιριστών του Probierz συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, χωρίς να καταφέρουν να πετύχουν κάποιο γκολ όμως. Το κατάφεραν, όμως, με την έναρξη του δεύτερου, με τον Martin στο 46` να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα μετά το γύρισμα του Αγρίτη.
O Άρης αδυνατούσε να απειλήσει στη συνέχεια, ενώ η Κέρκυρα δεν ανησύχησε ιδιαίτερα το Βελλίδη. Οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες έως το τέλος του αγώνα, με κορυφαία μία κεφαλιά του Γιαννιώτα στο 87` που απομάκρυνε σωτήρια ο Galinovic, και η ομάδα του Gracia πανηγύρισε μία σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει να αποφύγει τον υποβιβασμό.
Σκόρερ: 46` Martin
Συνθέσεις
Κέρκυρα: Galinovic, Gustavo, Majstorovic, Wentzel, Μίχος (9` Σακελλαρίου), Osman, Γραμμόζης, Αγρίτης, Γιάντσης (84` Τσίγκας), Ιωάννου (71` Ηλιάδης), Martin
Άρης: Βελλίδης, Neto, Dickoh, Λαζαρίδης, Michel, Toja, Faty (68` Καπετάνος), Καζναφέρης (56` Γιαννιώτας), Umbides, Soltani (85` Sankare), Cesarec
Tο video με το γκολ του Martin στο Κέκρυρα – Άρης 1-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: