ΣΙΝΕ

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Super League: Ολυμπιακός – Ατρόμητος 1-0 (video)

Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 του Ατρομήτου στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 15η αγωνιστική στη Super League, με τον Marcano να είναι ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος, στο 53`.
Οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν από το ξεκίνημα, αλλά οι παίκτες του Γιώργου Δώνη ήταν καλά οργανωμένοι στα μετόπισθεν. Στο 11` η κεφαλιά του Djebbour από πλεονεκτική θέση κατέληξε άουτ, ενώ ακολούθησαν δύο σουτ από Holebas και τον Αλγερινό τα οποία δε βρήκαν στόχο στο πρώτο 20λεπτό. Στη συνέχεια ο Ατρόμητος έκλεισε τους χώρους και δεν απειλήθηκε ουσιαστικά έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Με την έναρξη του β` μέρους, στο 51`, οι Περιστεριώτες ανησύχησαν για πρώτη φορά τον Megyeri ο οποίος εξουδετέρωσε το σουτ του Νάστου. Δύο λεπτά αργότερα, ο Marcano πήδηξε ψηλότερα από όλους στην εκτέλεση κόρνερ του Φετφατζίδη και με κεφαλιά έκανε το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν την ισοφάριση αλλά ο Megyeri απομάκρυνε ενστικτωδώς την μπάλα μετά την κεφαλιά του Thomas. Όσο το παιχνίδι βάδιζε προς το τέλος του, ο Ατρόμητος αναζητούσε το γκολ, αλλά ο Ολυμπιακός κράτησε το υπέρ του προβάδισμα χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα, με εξαίρεση τα τελευταία λεπτά του αγώνα, και πήρε τη νίκη.
Σκόρερ: 53` Marcano
Συνθέσεις
Ολυμπιακός: Megyeri, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Marcano, Holebas, Μανιάτης, Modesto (46` Makoun), Φετφατζίδης, Fuster (64` Yeste), Mirallas (82` Mirallas), Djebbour
Ατρόμητος: Itandje, Νάστος, Thomas, Zuela, Γιαννούλης, Σφαακιανάκης, Μακρής, Καραγκούνης (74` Brito), Καραμάνος (80` Beljic), Δημούτσος (62` Garcia), Αναστασάκος
Δείτε σε video το γκολ του Marcano στο Ολυμπιακός – Ατρόμητος 1-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: