ΣΙΝΕ

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Super League: Ξάνθη – Ολυμπιακός 1-0 (video)

Οδυνηρή ήττα με 1-0 γνώρισε ο Ολυμπιακός στην Ξάνθη και πλέον κινδυνεύει να μείνει πίσω στη μάχη της κατάκτησης του τίτλου. Οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίστηκαν με αρκετές απουσίες στο μεσοεπιθετικό κομμάτι (μεταξύ άλλων έλειπαν Djebbour και Mirallas) και αυτό φάνηκε στη δυσκολία που είχαν στο να μετατρέψουν σε γκολ κάποια από τις ευκαιρίες τους.
Πιο αποτελεσματική η Ξάνθη, πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 52ο λεπτό με τον Βλαχοδήμο να παίρνει την κάθετη πάσα από τον Βασιλακάκη και να πλασάρει εύστοχα τον Megyeri. O Ολυμπιακός διαμαρτύρεται για τη φάση του 90ο λεπτού, όταν ο Τοροσίδης αντίκρισε την κίτρινη κάρτα για θέατρο σε μαρκάρισμα του Edimar εντός της μεγάλης περιοχής.
Γκολ: Βλαχοδήμος 52’
Συνθέσεις:
Ξάνθη: Viviani, Μπαξεβανίδης, Κομεσίδης, Βάλλας, Edimar, Dani, Βασιλακάκης (90’ Καζάκης), Βλαχοδήμος, Marcelinho (69’ Φλίσκας), Poi (85’ Σουάνης), Markovski.
Ολυμπιακός: Megyeri, Modesto (63’ Τοροσίδης), Α. Παπαδόπουλος, Mellberg, Marcano, Orbaiz (67’ Diogo), Μανιάτης, Ibagaza, Abdoun (81’ Fuster), Φετφατζίδης, Pantelic
Το video με το γκολ από το Ξάνθη – Ολυμπιακός 1-0:

Ξάνθη vs Ολυμπιακός | Το 1-0 από τον Βλαχοδήμο από VideoStars

Δεν υπάρχουν σχόλια: