ΣΙΝΕ

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Super League: Εργοτέλης – Πανιώνιος 1-0 (video)

Ο Εργοτέλης ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις του στο δεύτερο γύρο της Super League, επικρατώντας 1-0 του Πανιωνίου στο Παγκρήτιο Στάδιο. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος που έκρινε τη συνάντηση ήταν ο Leal με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 15`.
Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη ουσιαστικά επικίνδυνη φάση που δημιούργησαν, όταν στο 14` ο Κουτσιανικούλης κέρδισε πέναλτι από τον Cocalic.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Leal που δε λάθεψε και το 1-0 ήταν γεγονός. Οι «κυανέρυθροι» προσπάθησαν να αντιδράσουν έως το τέλος του ημιχρόνου, χωρίς αποτέλεσμα, όμως, ενώ ο Εργοτέλης είχε δοκάρι στο 39` έπειτα από σουτ του Κατσικοκέρη. Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Καραγεωργίου έψαξαν το δεύτερο γκολ, χωρίς αποτέλεσμα, όμως. Αυτοί του Μάντζιου πίεσαν για την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά, οι προσπάθειές τους, παρόλα αυτά δε βρήκαν στόχο και το 1-0 παρέμεινε.
Σκόρερ: 15` πεν. Leal
Συνθέσεις
Εργοτέλης: Pirson, Τζανακάκης (72` Γιαλούσης), Hieblienger, Shashiashvili, Wisio, Φραγκουλάκης, Junior, Beto (76` Κυριακίδης), Κουτσιανικούλης, Leal, Κατσικοκέρης (88` Κατσικοκέρης)
Πανιώνιος: Σιδεράκης, Πετκάκης, Cocalic, Σιόβας, Κούρος, Omo, Σάμαρης, Γουνδουλάκης (79` Σταυροαθανασόπουλος), Schembri, Κολοβός (44` Abdulllayev), Kuqi
Δείτε σε video τo γκολ του Leal στο Εργοτέλης – Πανιώνιος 1-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: