ΣΙΝΕ

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Super League: Λεβαδειακός – Άρης 1-1 (video)

Δεν ευδοκίμησε το ντεμπούτο του Manuel Machado στον πάγκο του Άρη, καθώς οι «κίτρινοι» έμειναν στο 1-1 με τον Λεβαδειακό στον εξ αναβολής αγώνα για την 4η αγωνιστική της Super League 2011-2012. Ο Άρης κυριάρχησε στον πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε στο σκορ με ωραία ατομική προσπάθεια του Γιαννώτα στο 35ο λεπτό, αλλά η απόδοση των Θεσσαλονικέων έπεσε κατακόρυφα στο δεύτερο ημίχρονο. Μοιραία, ήρθε η ισοφάριση στο 54ο λεπτό με σκόρερ τον Favalli για τον Λεβαδειακό.

Για μία ακόμη αναμέτρηση, ο Άρης έχει παράπονα από τη διαιτησία του κ. Κομίνη, ο οποίος απέβαλλε στο 74ο λεπτό τον κεντρικό αμυντικό των φιλοξενούμενων, Νίκο Λαζαρίδη, τη στιγμή που σε αντίστοιχες φάσεις σε άλλα σημεία του αγώνα ερμήνευσε διαφορετικά τον πειθαρχικό έλεγχο που έπρεπε να ασκήσει.
Γκολ: Favalli 54’ – Γιαννώτας 35’
Κόκκινη: Λαζαρίδης 74’ (2η κίτρινη)
Οι συνθέσεις:
Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Tomas (Zaui 79’), Ζησόπουλος, Λισγαράς, Κουτσόπουλος, Κόρμπος, Napoleoni (Subinho 70’), Favalli, Βασιλείου, Popovic (Παπαδόπουλος 66’).
Άρης: Βελλίδης, Neto, Λαζαρίδης, Sancare, Michel, Καζναφέρης (Κατίδης 58’) (Soltani 90’), Καπετάνος, Ubides, Πρίττας, Acosta (Παπαζαχαρίας 78’), Γιαννώτας.
Το video με τα γκολ από το Λεβαδειακός - Άρης 1-1
sportena

Δεν υπάρχουν σχόλια: