ΣΙΝΕ

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Super League: Δόξα Δράμας – Άρης 1-3 (video)

Μπορεί ο Άρης να βρέθηκε πίσω στο σκορ νωρίς στο παιχνίδι, αντέδρασε όμως σωστά στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα και κέρδισε δίκαια με 1-3 στο Καυτανζόγλειο την επικίνδυνη Δόξα Δράμας. Το σκορ άνοιξε στο 18ο λεπτό όταν ο Βελλίδης έδιωξε την μπάλα πάνω στον Παπαδόπουλο, που από… σπόντα χρίστηκε σκόρερ για τη Δόξα Δράμας. Με την επανέναρξη του αγώνα, ο Καζναφέρης έβγαλε τη σέντρα για το κεφάλι του Acosta, που εύκολα ισοφάρισε σε 1-1 πριν καν περάσει ένα λεπτό.

Οι «κίτρινοι» συνέχισαν να πιέζουν και δέκα λεπτά αργότερα πήραν το προβάδισμα, με ωραία προσπάθεια του Καπετάνου από τα αριστερά και πλασέ του Castillo σε κενή εστία. Ο Μεξικάνος διαμόρφωσε το τελικό 1-3 στο 86ο λεπτό παίρνοντας την μπάλα από ασίστ του Sankare και πλασάροντας στην κλειστή γωνία του, κορυφαίου σήμερα για τους Δραμινούς, Seremet.
Γκολ: Παπαδόπουλος 18’ – Acosta 19’, Castillo 30’, Castillo 86’
Συνθέσεις:
Δόξα Δράμας: Seremet, Τριποτσέρης, Γελαδάρης, Wanderson, Μπριλλάκης, Lima, Σικαλιάς (Abubakari 79′), Παπαδόπουλος, Ψυχογιός (Αραβίδης 46′), Σοϊλέδης, Wellington (Ρούτσης 69′).
Άρης: Βελλίδης, Neto, Michel, Castillo (Τριανταφυλλάκος 89′), Faty, Dickoh, Καζναφέρης, Sankare, Καπετάνος, Ubides (Toja 69), Acosta.
Το video με τα γκολ από το Δόξα Δράμας – Άρης 1-3:

Δεν υπάρχουν σχόλια: