ΣΙΝΕ

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Super League: Ανοίγει η αυλαία της 17ης αγωνιστικής...

Η επιστροφή στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις είναι οι δύο στόχοι του Ολυμπιακού στο ματς με τον Λεβαδειακό στο γήπεδο Καραϊσκάκη.
Νέο πρόσωπο στην αποστολή ο Ντιόγο και ενδέχεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, ο Βαλβέρδε έχει στη διάθεση του και τους Ορμπάιθ-Χολέμπας, ενώ εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Αβραάμ Παπαδόπουλος.
Χωρίς τον τιμωρημένο Σιαλμά η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει στο Ολυμπιακό Στάδιο την Ξάνθη, ενώ η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι διακόπτει οριστικά τις επαφές με τον υποψήφιο επενδυτή Βασίλη Ξενιάδη και τον συνέταιρο του.
Το Σάββατο, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα θα γίνει και το παιχνίδι του ΟΦΗ με τη Δόξα Δράμας στο Ηράκλειο.
Την Κυριακή ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στα Γιάννενα τον τοπικό ΠΑΣ και ο Φερέιρα ζήτησε από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Καραγκούνη, ενώ ο Σαριέγκι δεν είναι απόλυτα έτοιμος για να αγωνιστεί.
Την Κυριακή θα γίνουν και τα παιχνίδια, Ατρόμητος - Άρης, Κέρκυρα - Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΟΚ - Εργοτέλης και Πανιώνιος - Παναιτωλικός.
Το πρόγραμμα
Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2012
A.E.K. - SKODA ΞΑΝΘΗ 17:15
Ο.Φ.Η. - ΔΟΞΑ ΔΡ.17:15
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 19:30

Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2012
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΑΡΗΣ 15:00
ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 15:00
Π.Α.Ο.Κ. - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 17:15
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 17:15
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 19:30

Δεν υπάρχουν σχόλια: