ΣΙΝΕ

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Super League: Πανιώνιος – Αστέρας Τρίπολης 2-0 (video)

O Πανιώνιος έκανε ποδαρικό με το δεξί στο 2012 καθώς επικράτησε 2-0 του Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Σμύρνη σε αναμέτρηση για την 15η αγωνιστική στη Super League. Σκόρερ για την ομάδα του Άκη Μάντζιου ο Κολοβός στο 42` και ο Γουνδουλάκης στο 77`.
Με διάθεση να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες.

Χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες πριν στο 42` ο Κολοβός εκμεταλλευτεί την αδράνεια της άμυνας των Αρκάδων και ανοίξει στο σκορ στο 42`. Η εικόνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο μέρος. Στο 73` ο Πανιώνιος κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι του Perrone μέσα στην περιοχή. Ο Kuqi ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ήταν άστοχος, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Γουνδουλάκης ήταν πιο εύστοχος από το συμπαίκτη του και από κοντά έκανε το 2-0, «κλειδώνοντας» τη νίκη για τον Πανιώνιο.
Σκόρερ: 42` Κολοβός, 77` Γουνδουλάκης
Συνθέσεις
Πανιώνιος: Σιδεράκης, Krikvelia, Σιόβας, Cocalic, Ρόκας, Milovanovic (62` Abdullayev), Πετκάκης, Κολοβός (69` Γουνδουλάκης), Σάμαρης, Schembri, Kuqi (89` Αναστασόπουλος)
Αστ. Τρίπολης: Jacobo, Τσαμπούρης, Κωστούλας (81` Κουρμπέλης), Πιπίνης, Formica, Ushero, Alvarez (29` Juli), Breska, Arsenjevic (46` Σολάκης), Rayos, Perrone
Δείτε σε video τα γκολ από το Πανιώνιος – Αστέρας Τρίπολης 2-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: