ΣΙΝΕ

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Super League: ΠΑΟΚ – Εργοτέλης 2-1 (video)

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στην Τούμπα, αλλά έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη με 2-1 για την 17η αγωνιστική στη Super League. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Κουτσιανικούλη στο 32`, για να ισοφαρίσει ο Σαλπιγγίδης στο 55`, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Lino με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 80`.

Οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και πίεσαν τους Κρητικούς, οι οποίοι, όμως, ισορρόπησαν γρήγορα και έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους. Στο 32`, μάλιστα, ο Κουτσιανικούλης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μπαλάφα, βγήκε μόνος του απέναντι στο Γλύκο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 0-1. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να απαντήσει άμεσα, αλλά το επικίνδυνο σουτ του Φωτάκη στο 34` απομακρύνθηκε δύσκολα από τον Pirson, ενώ την ίδια τύχη είχε η προσπάθεια του Μπαλάφα στο 41`.
Ο «δικέφαλος» έψαξε το γκολ της ισοφάρισης στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και το πέτυχε στο 55` με προβολή του Σαλπιγγίδη έπειτα από γύρισμα του Robert. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ πίεσε για ένα δεύτερο τέρμα, μετά το 65`, όμως, ο Εργοτέλης συνήλθε και κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 75` ο Γλύκος απομάκρυνε με τη βοήθεια και του δοκαριού την μπάλα στην εκτέλεση φάουλ του Φραγκουλάκη. Τέσσερα, λεπτά αργότερα, ο Κυριακίδης έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι. Την ευθύνη πήρε ο Lino, ο οποίος ήταν εύστοχος και έδωσε στην ομάδα του το προβάδισμα. Στο χρόνο που απέμενε, οι παίκτες του Boloni, διαφύλαξαν το 2-1 υπέρ τους και έφτασαν στη νίκη.
Σκόρερ: 55` Σαλπιγγίδης, 80` πεν. Lino / 32` Κουτσιανικούλης
Συνθέσεις
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Etto, Cirillo, Μπαλάφας, Lino, Garcia, Φωτάκης, Lazar (63` Γιάννου), Σαλπιγγίδης, Robert (76` Σταφυλλίδης), Αθανασιάδης
Εργοτέλης: Pirson, Γιαλούσης, Hieblinger, Shashiashvili, Wisio, Κυριακίδης, Oliseh, Beto (85` Chanti), Leal (77` Budimir), Κουτσιανικούλης (67` Φραγκουλάκης), Κατσικοκέρης

Το video με τα γκολ από το ΠΑΟΚ – Εργοτέλης 2-1

sportena

Δεν υπάρχουν σχόλια: