ΣΙΝΕ

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Super League: ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός 3-1 (video)

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-1 του Λεβαδειακού στην Τούμπα για την 15η αγωνιστική στη Super League. Το σκορ άνοιξε ο Ivic στο 21`, ενώ δύο γκολ πέτυχε ο Αθανασιάδης (49`, 84`) και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Napoleoni στις καθυστερήσεις.
Στο γήπεδο βρέθηκαν οι Contreras και Vierinha και αποχαιρέτησαν μέσα σε φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα τους οπαδούς των «ασπρόμαυρων».

Οι γηπεδούχοι πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων από το πρώτο λεπτό και απείλησαν στο 5` με τον Κυριακίδη να σταματά σε τετ α τετ τον Γεωργιάδη. Οι Βοιωτοί περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο και στο 21` ο Ivic εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την πάσα του Αθανασιάδη και έστειλε με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, με τον Κυριακίδη να σταματά σωτήρια το Σαλπιγγίδη στο 37`. Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε το δεύτερο μέρος για το «δικέφαλο», καθώς στο 49` ο Σαλπιγγίδης συνεργάστηκε με τον Αθανασιάδη και ο νεαρός επιθετικός έκανε σε κενή εστία το 2-0. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ έλεγξε χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα το παιχνίδι, δεν απειλήθηκε ουσιαστικά και στο 84` ο Αθανασιάδης έκανε το 3-0. Στις καθυστερήσεις ο Napoleoni διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, ενώ ο προηγουμένως ο Σταφυλλίδης είδε την μπάλα να σταματά στο δοκάρι μετά τον κεραυνό που εξαπέλυσε.
Σκόρερ: 21` Ivic, 49`, 84` Αθανασιάδης / 90` Napoleoni
Συνθέσεις
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Etto (53` Σταφυλλίδης), Μαλεζάς, Κατσικάς, Lino, Garcia, Φωτάκης (81` Lazar), Ivic (67` Γιάννου), Γεωργιάδης, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης
Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Tomas, Λισγάρας, Μελισσάς (56` Zahui), Ζησόπουλος, Κουτσόπουλος, Favalli, Κοιλιάρας (68` Napoleoni), Κόρμπος (78` Popovic), Βασιλείου
Δείτε σε video τα γκολ από το ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός 3-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: