ΣΙΝΕ

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Super League: Ολυμπιακός – Λεβαδειακός 3-1 (video)

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό, που επικράτησε με 3-1 του Λεβαδειακού για την 17η αγωνιστική της Super League. Με αυτή τη νίκη οι «ερυθρόλευκοι» διεύρυναν το προβάδισμα από τον Παναθηναϊκό στους 7 βαθμούς (40 έναντι 33), με τους «πράσινους», ωστόσο, να έχουν δώσει τρία παιχνίδια λιγότερα. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η επανεμφάνιση του Diogo με τα χρώματα του Ολυμπιακού. Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος ξεκίνησε ως βασικός στην αναμέτρηση, αγωνιζόμενος συνολικά για 70 λεπτά.

Το σκορ άνοιξε στο 41ο λεπτό με αυτογκόλ ο Κόρμπος μετά από εκτέλεση φάουλ του Ibagaza, ενώ το 2-0 έκανε ο Mirallasμε πλασέ μετά από ασίστ του Fuster στο 44’. Ο Βέλγος έκανε και το 3-1 στο 67ο λεπτό με κεφαλιά, δίνοντας πολύ γρήγορα τέλος στις όποιες ελπίδες δημιούργησε στον Λεβαδειακό η μείωση του σκορ σε 2-1 από τον Napoleoni δύο λεπτά νωρίτερα.
Γκολ: Κόρμπος (αυτ.) 41’, Mirallas 44’, Mirallas 67’ – Napoleoni 65’
Οι συνθέσεις:
Ολυμπιακός: Megyeri, Μανιάτης, Modesto, Mellberg, Ibagaza (Yeste84’), Mirallas, Fuster, Χολέβας, Marcano, Makoun (Orbaiz 65’), Diogo (Abdoun 70’)
Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μαχαίρας, Κουτσόπουλος, Αλεξίου, Ιωάννου, Κόρμπος, Viana, Κοιλιάρας (Favalli 58’), Zaoui, Soubinho (Βασιλείου 64’), Napoleoni (Popovic 77’)
Το video με τα γκολ από το Ολυμπιακός – Λεβαδειακός 3-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: