ΣΙΝΕ

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Superleague: Πανιώνιος – Κέρκυρα 2-0 (video)

Πολύτιμους βαθμούς πήρε ο Πανιώνιος στην προσπάθεια που κάνει για να “κλειδώσει” την παραμονή του στη Superleague, καθώς επικράτησε στη Νέα Σμύρνη της Κέρκυρας με 2-0, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής.
Οι γηπεδούχοι πήραν από νωρίς τον έλεγχο στο χώρο του κέντρου, όμως τόσο ο Σιόβας με κεφαλιά στο 13′, όσο ο Kuqi στο 15′, αλλά και ο Σάμαρης στο 25′ δεν είχαν καλή τελική προσπάθεια.

Στο δεύτερο μέρος, η Κέρκυρα μπήκε πιό δυνατά, αλλά ο Σιδεράκης απέκρουσε εντυπωσιακά ένα σουτ του Γραμμόζη και ένα τετ-α-τετ του Καλατζή. Ο Πανιώνιος πίεσε για το γκολ και τα κατάφερε στο 71ο λεπτό, όταν ο Γουνδουλάκης με καταπληκτική μπαλιά βρήκε τον Kuqi μέσα στην περιοχή και ο τελευταίος άνοιξε το σκορ με ψηλοκρεμαστό πλασέ.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα και στο 88 λεπτό, από μπαλιά του Γουνδουλάκη, ο Kuqi πάσαρε στον Schembri που δεν δυσκολεύθηκε να διαμορφώσει το 2-0 και να «σφραγίσει» την νίκη του Πανιωνίου.
Γκολ: Schembri 71′, Kuqi 88′
Οι συνθέσεις
Πανιώνιος: Σιδεράκης, Omo, Ρόβας (Γουνδουλάκης 46′), Σιόβας, Pier, Πετκάκης, Μενδρινός (Kourti 68′), Σάμαρης, Kuqi, Ρόκας (84′ Κουλουχέρης), Schembri
Κέρκυρα: Galinovic, Σακελλαρίου, Wenzel, Γραμμόζης, Καλατζής (Ιωάννου 90′), Αγρίτης (Γιάντσης 46′), Erithe, Majstorovic, Osman (Τσίγκας 76′), Gustavo, Martin.
Δείτε το video με τα highlights του αγώνα Πανιώνιος – Κέρκυρα 2-0.

sportena

Δεν υπάρχουν σχόλια: