ΣΙΝΕ

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Superleague: Άρης – Λεβαδειακός 2-1 (video)

Σπουδαία νίκη με ανατροπή πέτυχε ο Άρης επί του Λεβαδειακού, επικρατώντας με 2-1 για την 19η αγωνιστική της Super League. Οι «κιτρινοι» με αυτό το τρίποντο μείωσαν τη διαφορά από την πρώτη πεντάδα στους τέσσερις βαθμούς και ξαναμπήκαν σε τροχιά διακρίσεων μετά από έναν κάκιστο πρώτο γύρο.

Το ματς ξεκίνησε με ένα υπέροχο γκολ από τον Subinho για το Λεβαδεικό στο 5ο λεπτό, όμως τα υπόλοιπα 85 λεπτά ανήκαν αποκλειστικά στον Άρη. Οι Θεσσαλονίκεις κατασκήνωσαν στην περιοχή του Λεβαδειακού, χάνοντας τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη, αλλά κατάφεραν να γυρίσουν το ματς μόλις στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Ο Castillo ισοφάρισε στο 50ο λεπτό με σκαφτό πλασέ και στο 89’ ο ίδιος παίκτης σούταρε εύστοχα μέσα από την περιοχή, εκμεταλλευόμενος την αδυναμία των παικτών του Λεβαδειακού να διώξουν την μπάλα από την άμυνά τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Άρης είχε 20 κόρνερ και 20 τελικές προσπάθειες για να πετύχει αυτά τα δύο τέρματα.
Γκολ: Castillo 50’, 89’ – Subinho 5’
Συνθέσεις:
Άρης: Βελλίδης, Neto, Λαζαρίδης, Sancare, Michel, Καζναφέρης, Καπετάνος (Τριανταφυλλάκος 46’, Κανούλας 93′)), Faty, Umbides, Acosta, Castillo (Κατίδης 91′),
Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Mendy, Subinho (Popovic 71’), Βασιλείου (Viana), Ζησόπουλος, Κοιλιάρας (Napoleoni 61’), Κόρμπος, Thomas, Favalli, Λισγάρας, Μουλόπουλος.
Το video με τα highlights από το Άρης – Λεβαδειακός 2-1

sportena

Δεν υπάρχουν σχόλια: