ΣΙΝΕ

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Superleague: Ολυμπιακός – Εργοτέλης 3-0 (video)

Παρότι χρειάστηκε 58 λεπτά για να κάμψει την αντίδραση του Εργοτέλη, ο Ολυμπιακός κέρδισε εύκολα τελικά με 3-0 την κρητική ομάδα και μείωσε προσωρινά τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό στους 2 βαθμούς. Η ομάδα του Ernesto Valverde άσκησε διαρκή πίεση στην εστία του Pirson, δημιουργώντας 25 τελικές προσπάθειες, τις περισσότερες από κάθε άλλο φετινό της παιχνίδι.

Το 1-0 έγινε στο 58ο λεπτό, όταν ο Marcano έδωσε έτοιμο γκολ στον αμαρκάριστο Pantelic που με το γόνατο από το ύψος της μικρής περιοχής απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα. Επτά λεπτά αργότερα ο Abdoun σέντραρε από τα δεξιά και οMellberg με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έκανε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Φετφατζίδης με σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής, το οποίο βρήκε αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα 3-0. Να σημειωθεί πως ο Εργοτέλης αγωνίστηκε στο τελευταίο ημίωρο με 9 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολών των Hieblinger και Μπουχαλάκη με 2 κίτρινες κάρτες.
Κόκκινες: Hieblinger 56’, Μπουχαλάκης 60’
Γκολ: Pantelic 58’, Mellberg 65’, Φετφατζίδης 90’
Συνθέσεις:
Ολυμπιακός: Megyeri, Μανιάτης, Modesto, Mellberg (Παπάζογλου 83′), Ibagaza (Makoun 69′), Pantelic, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Marcano, Orbaiz, Diogo, Abdoun (Φετφατζίδης 74′)
Εργοτέλης: Pirson, Σαρρής, Hieblinger, Δάρλας (Γιαλούσης 50′), Leal, Κατσικοκέρης, Μπουχαλάκης, Κυριακίδης, Oliseh, Budimir (Jovanovic 62′), Sashiashvili (Τζανακάκης 55′)
Το video με τα γκολ από το Ολυμπιακός – Εργοτέλης 3-0:

sportena

Δεν υπάρχουν σχόλια: