ΣΙΝΕ

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Άστεγη έγινε διάσημη από το Twitter (VIDEO)

Έχασε τη δουλειά της, πήρε διαζύγιο και πολλά προβλήματα υγείας ώθησαν την AnnMarie Walsh να γίνει άστεγη πριν από 5 χρόνια.. Ωστόσο, κατάφερε να σταθεί στα πόδια της και βρήκε τη φωνή της μέσα από τα Social Media και συγκεκριμένα το Twitter.
Η 41χρονη γυναίκα που κοιμόταν σε ένα σοκάκι σε προάστιο του Σικάγο μη μπορώντας να βρει καταφύγιο, έγραψε για την εμπειρία της ως PadsChicago στο Twitter, στο Facebook αλλά και στο YouTube χρησιμοποιώντας τη δωρεάν υπηρεσία Internet από τη βιβλιοθήκη Arlington Heights Memorial.

Στόχος της δεν ήταν να διαμαρτυρηθεί για τα δεινά της, αλλά να βοηθήσει τους ανθρώπους να κατανοήσουν καλύτερα το πρόβλημα της έλλειψης στέγης.
“Οι περισσότεροι από αυτούς πιστεύουν ότι οι άστεγοι είναι όλοι εγκληματίες, ναρκομανείς και αλκοολικοί” είπε σε δηλώσεις της.
Οι απόψεις της κέντρισαν το ενδιαφέρον ενός κοινωνικού λειτουργού, ο οποίος τη βοήθησε να βρει προσωρινή στέγη. Το αποκορύφωμα όμως, ήταν ότι έλαβε και μία πρόσκληση για συμμετοχή στο συνέδριο των 140 χαρακτήρων (ονομάστηκε έτσι από το όριο των χαρακτήρων για τα μηνύματα στο Twitter) !
Όσον αφορά τους αριθμούς, μιλούν από μόνοι τους: 4800 followers στο Twitter και 467 friends στο Facebook..

princeoliver

<a href='http://www.bing.com/videos/browse?mkt=en-us&vid=40f8e639-b162-4206-8799-b4f9feddad15&from=&src=v5:embed::' target='_new' title='Homeless Woman Helps Homeless' >Video: Homeless Woman Helps Homeless</a>

Δεν υπάρχουν σχόλια: