ΣΙΝΕ

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Όταν ο Ρέμος αποθέωσε τον Τζιμπρίλ Σισέ!!! (video)

Στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος με τον Τόλη Βοσκόπουλο βρέθηκε ο Τζιμπρίλ Σισέ το βράδυ της Κυριακής (15/1) που είχε μείνει εκτός αποστολής της Λάτσιο για την αναμέτρηση με την Αταλάντα, όπου η ομάδα του κέρδισε με 2-0!

Με την λήξη του αγώνα που έγινε στο «Ολίμπικο» της Ρώμης ο 30χρονος Γάλλος σούπερ σταρ πήρε το αεροπλάνο και ήρθε στην Αθήνα προκειμένου ν' απολαύσει το πρόγραμμα των δύο λαϊκών τραγουδιστών.
Ο Σισέ εκμεταλλευόμενος το ρεπό που έδωσε στους παίκτες του ο τεχνικός των «λατσιάλι», Έντι Ρέια επισκέφθηκε τον Αντώνη Ρέμο με τον τελευταίο να τον αποθεώνει δια μικροφώνου μόλις ανέβηκε στην πίστα…
«Μαζί μας έχουμε έναν ξεχωριστό άνθρωπο, ο οποίος έχει δείξει ότι λατρεύει τη χώρα μας και όποτε βρίσκει χρόνο μας επισκέπτεται. Τίμησε τη φανέλα του Παναθηναϊκού και πρόσφερε πολλές χαρές στους φίλους της ομάδας. Και οι “γαύροι” μπορείτε να τον χειροκροτήσετε. Φυσικά, δεν είναι άλλος από τον Τζιμπρίλ Σισέ!», είπε ο Αντώνης Ρέμος καλωσορίζοντας τον πρώην αρχηγό του Παναθηναϊκού στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει.
Όπως φαίνεται ο «Τζιμπρίλιαντ» δεν έχει ξεχάσει την καλή νυχτερινή ζωή της Αθήνας και εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του δόθηκε για να κάνει μία επίσκεψη στα μπουζούκια!
Θυμίζουμε ότι η τελευταία επίσκεψη του Σισέ στην Αθήνα ήταν για να δει τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ (27/11), όπου το «τριφύλλι» είχε επικρατήσει με 3-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: