ΣΙΝΕ

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Βιντεοσκόπησαν τον άγριο ξυλοδαρμό ανηλίκου!!! (video)

Βιντεοσκοπούσε την επίθεση έξι φίλων της και δεν έκανε τίποτα! Στη συνέχεια ανέβασε το σοκαριστικό βίντεο στο διαδίκτυο νιώθοντας υπερήφανη για τις πράξεις της παρέας.
Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Κυριακή σε χιονισμένο σοκάκι του Σικάγο.

Στο βίντεο βλέπουμε τον άγριο ξυλοδαρμό ενός ανήλικου αγοριού, ασιατικής καταγωγής, από επτά συνομήλικούς του και το οποίο κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου.
Το βίντεο τράβηξε μια 15χρονη η οποία σύμφωνα με τις αρχές, έπαιξε ακόμη ένα ρόλο στην υπόθεση: ήταν το δόλωμα για να βρεθεί το θύμα στο σοκάκι πίσω από ένα δημοτικό σχολείο, όπου τον περίμεναν οι υπόλοιποι έξι της συμμορίας.
Αφού βιαιοπράγησαν του έκλεψαν 180 ευρώ και τα αθλητικά του παπούτσια και στο τέλος αναγκάστηκε να τρέξει ξυπόλυτος στο χιόνι για να γλυτώσει και να ζητήσει βοήθεια.
Η νεαρή είχε την φαεινή ιδέα να ανεβάσει την σκηνή στο διαδίκτυο. Άμεσα η αστυνομία, κάνοντας της ένα τέτοιο δώρο, συνέλαβε τον 17χρονο Raymond Palomino ο οποίος διώκεται ως ενήλικος για κλοπή και για βιαιοπραγία.
Ο 17χρονος μάλιστα παραδόθηκε στην αστυνομία από τον ίδιο τον πατέρα του. Οι υπόλοιποι, τρεις 16χρονοι, τρεις 15χρονοι και το κορίτσι που βιντεοσκόπησε την επίθεση έχουν ήδη μεταφερθεί σε σωφρονιστικό ίδρυμα ανηλίκων.

news247

Δεν υπάρχουν σχόλια: