ΣΙΝΕ

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Aγρίνιο: 16χρονος προσπάθησε να βιάσει το 4χρονο παιδί του γείτονα

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία από τις αποκαλύψεις!!!
Σε έξαλλη κατάσταση η μητέρα του μικρού, που βρήκε το παιδί της σε κρεβάτι με τον 16χρονο Αλβανό.
Η υπόθεση που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία, εκτυλίχθηκε πριν από λίγες μέρες. Πρωταγωνιστής ένας 16χρονος Αλβανός, που μαζί με την οικογένειά του, μένει στο διπλανό σπίτι από την οικογένεια του 4χρονου. Πριν από λίγες μέρες όμως, η ηρεμία έδωσε τη θέση της, στην οργή, τις ύβρεις και τις σοκαριστικές αποκαλύψεις.
Όπως κατήγγειλε η μητέρα του 4χρονου στην αστυνομία, το παιδί της έπαιζε στην αυλή του σπιτιού, όταν ξαφνικά χάθηκε. "Έψαχνα και δεν τον έβρισκα πουθενά. Το μυαλό μου πήγε αμέσως στο κακό" είπε αρχικά στους αστυνομικούς...Βγήκε στον δρόμο και άρχισε να φωνάζει. Κάποια στιγμή μπήκε στο σπίτι των γειτόνων της και βρήκε το μικρό αγόρι να κάθεται μαζί με τον 16χρονο πάνω στο κρεβάτι του, ενώ το παντελόνι του ήταν κατεβασμένο. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και πολύ γρήγορα αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι του 16χρονου και τον συνέλαβαν. Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ασέλγειας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί.
Στο μεταξύ, χθες το αγοράκι εξετάστηκε από ιατροδικαστή προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά, ενώ υποβλήθηκε και σε ιατρικές εξετάσεις.Τα αποτελέσματα, που θα ρίξουν φως στα όσα έγιναν στο σπίτι του 16χρονου, θα συμπεριληφθούν στη δικογραφία.
Ο 16χρονος πάντως αρνείται όλες τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι απλώς έπαιζε με τον μικρό γείτονά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: