ΣΙΝΕ

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Πτολεμαΐδα: Συνελήφθη 16χρονη με ναρκωτικά και σύριγγες στη σχολική της τσάντα

Σοκ στην κοινωνία της Πτολεμαΐδας προκάλεσε η συγκλονιστική είδηση της σύλληψης μιας ανήλικης μαθήτριας με «σκληρά» ναρκωτικά και σύριγγες μέσα στην τσάντα με τα σχολικά της βιβλία! Οι άνδρες της Ασφάλειας είχαν πληροφορίες για το 16χρονο κορίτσι και το σταμάτησαν για έλεγχο. Όμως, ούτε οι ίδιοι δεν περίμεναν να βρουν αυτά που βρήκαν στην τσάντα της. Μέσα υπήρχαν τέσσερις χρησιμοποιημένες σύριγγες, μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 1,7 γραμμαρίων και οκτώ σπόροι ινδικής κάνναβης!

Η ανήλικη συνελήφθη και ισχυρίστηκε ότι είναι χρήστης ναρκωτικών και όλα όσα είχε μαζί της ήταν δικά της! Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης. Για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε ότι οι πολύπαθες φυλακές της Νέας Αλικαρνασσού είναι πραγματικό… «σουρωτήρι» και τα ναρκωτικά φτάνουν ανεξέλεγκτα στα κελιά των κρατουμένων.
Μια απλή έρευνα που έκαναν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στους κοινόχρηστους χώρους, έφερε στο φως τέσσερις νάιλον συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 11,3 γραμμάρια ηρωίνης! Οι ανακρίσεις που έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου για το ποιος και πώς εισήγαγε και έκρυψε τα ναρκωτικά, δεν απέδωσαν καρπούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: