ΣΙΝΕ

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Κ17: Αποτελέσματα - Συνθέσεις (18&19/2)

Ολοκληρώθηκαν τα επτά παιχνίδια που περιελάμβανε το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος κ17 της Superleague για τοΣαββατοκύριακο 18 & 19/2 στο πλαίσιο 9ης Αγωνιστικής Β' Γύρου (Α' Όμιλος) και της 4ης του 3ου γύρου (Β΄ Ομιλος), αντίστοιχα.
Ο Ολυμπιακός οδηγεί την κούρσα στον Α΄ Ομιλο μετά και την άνετη νίκη του επί του Λεβαδειακού στις εγκαταστάσεις της Βοιωτίας (0-3).

Aκολουθεί σε απόσταση αναπνοής ο Πανιώνιος, ο οποίος αναδείχτηκε ισόπαλος με τον 3ο της βαθμολογίας Παναθηναϊκό (0-0).
Στο κρητικό ντέρμπι ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Εργοτέλη, η ομάδα Κ17 του ΟΦΗ ηττήθηκε με 2-0 από την αντίστοιχη ομάδα του Εργοτελη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του ΟΦΗ πραγματοποίησε τρείς αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών.
Στον Β΄ Ομιλο, Αρης και ΠΑΟΚ, συγκατοικούν στην κορυφή με τον δικέφαλο να έχει παιχνίδι περισσότερο. Την ήττα με 0-1 από τον ΠΑΟΚ γνώρισε η Ξάνθη την Κυριακή 19/2 το μεσημέρι στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Πηγαδίων. Οι γηπεδούχοι παρά το γεγονός ότι δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες έχοντας μεταξύ άλλων και τρία δοκάρια με τον Ορφανίδη Λ. δεν κατάφεραν να σκοράρουν σε αντίθεση με τους παίκτες του Ζαζόπουλου, που στο 82' με τον Τζεβελέκη σημείωσαν το τελικό σκορ.
Με νίκη επέστρεψε στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις ο Αρης, καθώς επικράτησε σχετικά εύκολα της Κέρκυρας στη Σουρωτή, με 3-1, για την 4η αγωνιστική του 3ου γύρου του πρωταθλήματος.
Ο Παναιτωλικός επικράτησε της Δόξας, και παρέμεινε σε τροχιά φάιναλ φορ, με την διαφορά ότι έχει παιχνίδια περισσότερα από ΠΑΟΚ και Αρη.
Αναλυτικά:

Πρωτάθλημα Κ17 - Α' Όμιλος
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΟ ACADIMIES.GR 
Ρεπορτάζ: Δώρα Ιωακειμίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: