ΣΙΝΕ

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Ο Ρονάλντο υπέστη καρδιακή προσβολή το 1998!!!

O Ιταλός καρδιολόγος, Μπρούνο Καρούσο μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «The tribe of calcium» αποκάλυψε ότι ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο υπέστη καρδιακή προσβολή πριν από τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1998.

«Ο Ρονάλντο ήταν ξαπλωμένος και έβλεπε τηλεόραση. Ξαφνικά έγειρε το κεφάλι του μη μπορώντας να ελέγξει τις κινήσεις του, ενώ οι σφυγμοί του έπεφταν», υποστήριξε ο Καρούσο, ενώ στη συνέχεια, ισχυρίστηκε ότι ο τότε γιατρός της εθνικής Βραζιλίας, Ρομπέρτο Κάρλος (απλή συνωνυμία με τον ποδοσφαιριστή) είχε διαγνώσει επιληπτικό επεισόδιο.
Ο Καρούσο συμπλήρωσε: «Ο Ρονάλντο διακομίσθηκε στο νοσοκομείο και οι Γάλλοι γιατροί βασιζόμενοι στη διάγνωση του Βραζιλιάνου συναδέλφου τους, του χορήγησαν ισχυρή δόση φαρμάκων που δεν σχετίζονταν με καρδιολογικά προβλήματα. Θα μπορούσε να τεθεί σε άμεσο κίνδυνο η ζωή του. Αυτός ήταν ο λόγος που ο Ρονάλντο απογοήτευσε στον τελικό».
Θυμίζουμε, ότι ο 21χρονος τότε Βραζιλιάνος ήταν το μεγάλο αστέρι της Βραζιλίας στο Μουντιάλ του 1998 και όλοι περίμεναν ότι θα ήταν ο πρωταγωνιστής του τελικού. Τελικά, δεν κατάφερε να αποδώσει, ενώ η Βραζιλία νίκησε 3-0 και κατέκτησε το παγκόσμιο κύπελλο του 1998.
tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: