ΣΙΝΕ

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Η γυναίκα, που είναι συνταξιούχος του ΟΓΑ, από το Μάιο του 2011 έμενε στο σπίτι της χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, καθώς αδυνατούσε να το πληρώσει.


Σύμφωνα με το thousandnews.gr η 82χρονη, όλο αυτό το διάστημα ζούσε μέσα στο σκοτάδι και το κρύο με μοναδικό φως ένα αναμμένο καντήλι.Η ιστορία της ηλικιωμένης γυναίκας, που αντιμετωπίζει και κινητικό πρόβλημα, έγινε γνωστή, όταν κινδύνεψε να καεί μέσα στο ίδιο της το σπίτι, από φωτιά που έπιασε σε πετσέτα από το καντήλι που είχε για να βλέπει.
Οι καπνοί που έβγαιναν από το σπίτι της κινητοποίησαν τους γείτονες που έσπευσαν άμεσα να την βοηθήσουν. Στη συνέχεια ειδοποίησαν την κόρη της, η οποία με τη σειρά της ζήτησε βοήθεια από την Λαϊκή επιτροπή Καλαμαριάς.Όπως ανέφεραν μέλη της Επιτροπής, η 82χρονη, δεν είχε ενημερώσει την κόρη της για την κατάσταση στην οποία ζούσε γιατί δεν ήθελε να την επιβαρύνει οικονομικά μιας και ήταν άνεργη.Τελικά η επανασύνδεση του ρεύματος στο σπίτι της έγινε σήμερα μετά από παρέμβαση των μελών της Λαϊκής Επιτροπής Καλαμαριάς τόσο στην εφορία Καλαμαριάς, όσο και στη ΔΕΗ. Μάλιστα για το συγκεκριμένο γεγονός, η Λαϊκή Επιτροπή Καλαμαριάς, σε ανακοίνωση της λέει πως «για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι η οργανωμένη μαζική αντίσταση – αντίδραση του λαού, το δυνάμωμα της ταξικής πάλης, η οργάνωση του λαού στις Λαϊκές Επιτροπές κατά συνοικία η αποφασιστικότητα, έχει αποτελέσματα ενάντια στην βάρβαρη πολιτική κυβέρνησης, ΕΕ και κεφαλαίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: