ΣΙΝΕ

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Διαγράφηκαν από τη ΝΔ οι "21+1" - Ετοιμάζουν άλλο κόμμα!

Διαγράφηκαν οριστικά και από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, μία ημέρα μετά την αποπομπή τους (πρακτικά παραίτησή τους) από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, οι 21 - πρώην - «γαλάζιοι» βουλευτές που διαφοροποιηθηκαν κατά την ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση και το νέο μνημόνιο.
Οι 21 και ο Π.Καμμένος ετοιμάζουν νέα αντιμνημονιακή πολιτική κίνησης με ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα. Από το πρωί τα τηλέφωνα στα γραφεία τους έχουν "σπάσει" από πολίτες που τους δίνουν συγχαρητήρια.
Εκτός Νέας Δημοκρατίας τέθηκε και ο πρώην υφυπουργός Ναυτιλίας, και ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος, ο οποίος άλλωστε έχει προαναγγείλει την ίδρυση νέου πολιτικού φορέα μέσα στις επόμενες ημέρες. Η διαγραφή έγινε ύστερα από ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας, η οποία συνεδρίασε υπό την προεδρία του βουλευτή Γιάννη Τραγάκη.
Οι βουλευτές που διαγράγονται είναι οι: Ελενα Κουντουρά, Ελίζα Βόζεμπεργκ, Παναγιώτης Καμμένος, Δημήτριος Σταμάτης, Κωνσταντίνος Παπασιώζος, Γιώργος Βλάχος, Μιχαήλ Γιαννάκης, Μαργαρίτης Τζίμας, Τσαμπίκα Ιατρίδη, Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος, Εμμανουήλ Κεφαλογιάννης, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Ζήσης Τζηκαλάγιας, Χρήστος Ζώης, Σπυρίδων Γαληνός, Παναγιώτης Μελάς, Γιώργος Καρασμάνης, Θεόφιλος Λεονταρίδης, Αναστάσιος Καριπίδης, Μαρία Κόλλια- Τσαρουχά και Γεώργιος Βαγιωνάς.
Η Νέα Δημοκρατία αριθμεί πλέον μόλις 62 βουλευτές. Είναι η μικρότερη Κοινοβουλευτική Ομάδα από το 1974! Αξίζει να σημειωθεί ότι αμέσως μετά τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές (2009) η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος αποτελούνταν από 91 βουλευτές.
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: