ΣΙΝΕ

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Έκκληση 29χρονης με νευρική ανορεξία: "Σας παρακαλώ βοηθήστε με. Πεθαίνω..."

«Σας παρακαλώ βοηθήστε με. Πεθαίνω...», είναι η έκκληση 29χρονης κοπέλας από τα Γιάννενα, που ζει τον απόλυτο Γολγοθά τα τελευταία χρόνια. Από τότε που η νευρική ανορεξία, η μάστιγα της εποχής μας, χτύπησε και την δική της πόρτα.

Ζυγίζει μόλις 37 κιλά. Τα κόκκαλα στο σκελετωμένο της κορμί γίνονται εύκολα διακριτά. Όμως η ίδια δεν θέλει να ζει άλλο έτσι, δεν μπορεί. Θέλει να ξαναβρεί το χαμόγελο και να μην φοβάται ότι την επόμενη μέρα μπορεί να… έχει σταματήσει η καρδιά της.
«Η μητέρα μου έρχεται κάθε βράδυ να δει αν αναπνέω. Δεν μπορώ να την στενοχωρώ άλλο. Δεν μπορώ να βγαίνω στις ψυχιατρικές κλινικές », λέει και συγκλονίζει με την εξομολόγηση της.
Πώς ξεκίνησαν όλα
Η 29χρονη, η οποία δεν θέλει να γίνει γνωστό το όνομα της, στην παιδική της ηλικία ήταν παχύσαρκη. Στην εφηβεία άρχισε να ασχολείται με τον αθλητισμό και να κατακτά τα μετάλλια ένα – ένα.
Τότε όμως η απώλεια του προπονητή της και κάποια άλλα περιστατικά που την κλόνισαν την οδήγησαν στην απότομη απώλεια βάρους. Στην συνέχεια η νευρική ανορεξία έγινε βουλιμία και από τότε… δεν έχει καταφέρει να ορθοποδήσει.
Δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια μπαινοβγαίνει σε ψυχιατρικές κλινικές, οι οποίες όμως δεν είναι για την περίπτωση της. «Μου έχουν κολλήσει την ταμπέλα της ψυχιατρικής και δεν την θέλω. Φοβάμαι εκεί μέσα. Περιμένω να έρθει η ώρα για το επισκεπτήριο και φοβάμαι πολύ, γιατί μπαίνουν μέσα τρελλοί», εξηγεί ανάμεσα σε αναφιλητά.
Αυτό που θέλει είναι να νοσηλευτεί στην «Ανάσα», το κέντρο της Ζέτας Δούκα. Όμως στα χιλιάδες προβλήματα που αντιμετωπίζει η οικογένεια της ήρθε να προστεθεί και το οικονομικό πρόβλημα, το οποίο έχει «χτυπήσει» πολλές οικογένειες.
«Μακάρι να μπορέσει να με βοηθήσει ο Θεός… Δεν έχω την οικονομική δυνατότητα. Θέλω να ζήσω σαν άνθρωπος, να παντρευτώ, να κάνω παιδιά», λέει και σπαράζει στο κλάμα.
Η κοπέλα και η οικογένεια της κάνουν έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει να καλέσει στα τηλέφωνα: 6942861718 ή 6937089327 . Επίσης, για οικονομική βοήθεια ο αριθμός λογαριασμού είναι 448/627717-95 ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου,

Ψάχνετε για ένα επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, σπίτι, δάνειο αυτοκινήτων, φοιτητικά δάνεια, τα δάνεια σταθεροποίησης χρέους, τα ακάλυπά δάνεια, επιχειρηματικά κεφάλαια, κλπ. .. Ή έχετε αρνηθεί ένα δάνειο από μια τράπεζα ή ένα χρηματοπιστωτικό διαμόρφωση ενός ή περισσοτέρων reasons.You μάλλον λύσεις τους μονάδες! Είμαι ένας πάστορας, ένας ιδιώτης δανειστής, οι χορηγήσεις προς επιχειρήσεις και ιδιώτες σε ένα χαμηλές και προσιτές επιτόκιο του 2%. Σας ενδιαφέρει; Επικοινωνήστε μαζί μας για την αντιμετώπιση του δανείου να ακολουθήσουν τη μεταφορά εντός 48 ωρών. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: pastorosasben@gmail.com

Λεπτομέρειες Εφαρμογής

Όνομα:
Ημερομηνία γέννησης:
Φύλο:
Οικογενειακή κατάσταση:
Διεύθυνση:
τοποθεσία
Κατάσταση:
Ταχυδρομικός κώδικας:
Χώρα:
Τηλέφωνο:
E-mail:
Σκοπός κράτος του δανείου:
Ποσό δανείου:
Διάρκεια Δανείου:
Μηνιαίο καθαρό εισόδημα.

Πίσω σε μένα το συντομότερο δυνατόν με τα παραπάνω στοιχεία για περισσότερες πληροφορίες.
Ελπίζω να ακούσω από εσάς.
Ευχαριστώ και ο Θεός να σας ευλογεί,
Pastor ΣΑΥΥ Ben