ΣΙΝΕ

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Κοιμόταν πλάι στον νεκρό πατέρα του για 3 μέρες!

Θλίψη και ερωτήματα προκαλεί ο θάνατος ηλικιωμένου στο Σκόπελο της Γέρας, καθώς όπως διαπιστώθηκε… ήταν νεκρός για τρεις ολόκληρες ημέρες και κανείς, μα κανείς δεν ενδιαφέρθηκε.
Το πιο ανατριχιαστικό της υπόθεσης ήταν πώς...
δίπλα του βρισκόταν όλο αυτό το διάστημα ο γιος του, ο οποίος είναι παιδί με ειδικές ανάγκες. Κοιμόταν και ξυπνούσε δίπλα στο άψυχο σώμα του χωρίς να μπορεί να αντιληφθεί πώς ο μπαμπάς του είναι νεκρός.
Παραμένει άγνωστο τι έτρωγε ο γιος του ηλικιωμένου άνδρα επί τρεις μέρες, πώς περνούσε την ώρα του, καθώς λόγω του μεγάλου οικονομικού προβλήματος δεν είχαν ούτε ρεύμα στο σπίτι…
Κανείς δεν μπορεί να δώσει μια απάντηση, γιατί κανείς από το μικρό αυτό χωριό δεν μπήκε στον κόπο να χτυπήσει την πόρτα και να ρωτήσει τους γείτονες τους με τα τόσα προβλήματα αν χρειάζονται κάτι.
Ακόμα πιο θλιβερό είναι το γεγονός πως το άψυχο σώμα του γέροντα ήταν φαγωμένο από τα ποντίκια, σύμφωνα με το LesvosNews.
Σίγουρα η ευθύνη του κράτους… Πρόνοιας απέναντι σε αυτές τις περιπτώσεις είναι τεράστια, αλλά αφού γνωρίζουμε την έλλειψη του, γιατί δεν κάνουμε και εμείς κάτι για τους συνανθρώπους μας;
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: