ΣΙΝΕ

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Απεργία Τρίτη 7 Φεβρουαρίου: Ποιοί απεργούν;;;

Με κινητοποιήσεις και 24ωρη απεργία αντιδρούν τα πολιτικά κόμματα της Αριστεράς και οι συνδικαλιστικοί φορείς στις διαβουλεύσεις και τις επικείμενες συμφωνίες της κυβέρνησης Παπαδήμου με την τρόικα, εκτιμώντας ότι οδηγούν τον λαό στην εξαθλίωση.

Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσει αύριο ο ηλεκτρικός και το τραμ από την έναρξη της βάρδιας μέχρι και τις 10 το πρωί και από τις 5 το απόγευμα έως και την λήξη της βάρδιας.
Ακινητοποιημένοι θα μείνουν αύριο οι συρμοί του ΟΣΕ και του Προαστιακού, καθώς η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στην 24ωρη απεργία ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ.
Με κανονική συχνότητα θα εκτελούντα από τις 9 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ τα δρομολόγια λεωφορείων και τρόλεϊ.
Μετρό, ηλεκτρικός και Τραμ θα λειτουργήσουν από τις 10 το πρωί έως και τις 5 το απόγευμα.
Ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν αύριο οι συρμοί του ΟΣΕ και του Προαστιακού, καθώς η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ
Εξαιτίας της κινητοποίησης δεν θα εκτελούνται και τα δρομολόγια του Μετρό από Δουκίσσης Πλακεντίας για αεροδρόμιο.
Εικοσιτετράωρη γενική απεργία πραγματοποιούν αύριο, Τρίτη, Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και Γ.Σ.Ε.Ε., «μπροστά στη λαίλαπα των νέων μέτρων που προωθούν συγκυβέρνηση και τρόικα», όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους. Οι δύο οργανώσεις καλούν σε μαζική λαϊκή διαμαρτυρία αύριο στο Σύνταγμα. Στο μεταξύ, σήμερα, το απόγευμα ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ θα διαδηλώσουν σε Ομόνοια και Προπύλαια, αντίστοιχα.
Σοφία Ζ

Δεν υπάρχουν σχόλια: