ΣΙΝΕ

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Σε κλοιό κακοκαιρίας η χώρα το Σαββατοκύριακο!

Βροχές και ισχυρές καταιγίδες στο Ιόνιο, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, χιονοπτώσεις στα βόρεια ηπειρωτικά ακόμα και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο προβλέπει για αύριο Σάββατο 11 Φεβρουαρίου η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Στην Αττική θα σημειωθούν τοπικές βροχές που το απόγευμα θα ενταθούν και πιθανώς να εκδηλωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις με χιονοπτώσεις που θα είναι κατά τόπους έντονες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 4 βαθμούς Κελσίου.
Έντονες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν και την Κυριακή στην Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη, τη δυτική και βόρεια Θεσσαλία και πρόσκαιρα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι έντονες στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι θα πνέουν στο βόρειο Αιγαίο ανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στα πελάγη 7 και πιθανώς 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: