ΣΙΝΕ

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Σύζυγος διάσημης ηθοποιού βάφει τα νύχια!

Είναι γεγονός πως ό,τι κάνει η Jessica Alba τραβά πάντα τα φώτα της δημοσιότητας επάνω της. Αυτή τη φορά, η βόλτα στο πάρκο με τις κορούλες της έμοιαζε με έναν συνηθισμένο οικογενειακό περίπατο.
Στην αγκαλιά της είχε την ηλικίας τριών ετών και έξι μηνών αντίστοιχα κόρη της, που όπως ήταν φυσικό δεν έφυγαν στιγμή από δίπλα της.
Αν και η μικρούλα μονοπώλησε τα βλέμματα, μαζί της ήταν και η μεγάλη της κόρη που χάρηκε την ηλιόλουστη μέρα με τον πατέρα της και σύζυγο της ηθοποιού Cash Warren.
Με ροζ τζιν, λευκό πουλόβερ και γκρι ζακέτα, το ζευγάρι έκανε τα φλας των παπαράτσι να αστράψουν δεκάδες φορές στο Coldwater Park Canyon του Beverly Hills της California.
Ο άντρας της ντυμένος με τζιν, μαύρο μακό και ασορτί all star φρόντιζε συνεχώς ώστε η μικρή να φορά το σκούφο της για να μην κρυώσει. Μέχρι που ήλθε η ώρα για το παιχνίδι με την μεγαλύτερη κόρη τους Honor. Τότε ήταν που οι φωτορεπόρτερ έμειναν με το στόμα ανοικτό. Ο 33χρονος Cash Warren, εκτός από το πιο λαμπερό του χαμόγελο, φορούσε ΚΑΙ... μωβ μανό, αφού η φωτογραφία με τον ίδιο να κρατά μια μπάλα του ράγκμπι και το αριστερό του χέρι με άψογο μανικιούρ δεν πέρασε απαρατήρητη.
Κανείς δεν έχει καταλάβει γιατί ο Warren έβαψε το νύχι.
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: