ΣΙΝΕ

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Ξαφνικός χωρισμός για τη Χριστίνα Μουστάκα του "Αρβύλα"

Eνας ξαφνικός χωρισμός που άφησε άναυδους όλους τους φίλους τους. Η εικόνα που έβγαζαν προς τα έξω η σέξι μελαχρινή του «Ράδιο Αρβύλα» Χριστίνα Μουστάκα και ο επιχειρηματίας Μανώλης Γρηγοριάδης ήταν η εικόνα ενός ζευγαριού τρελά ερωτευμένου.
Ωστόσο, φαίνεται ότι υπήρχαν προβλήματα ανάμεσά τους, που προσπαθούσαν να ξεπεράσουν χωρίς να έχει γίνει αντιληπτό το παραμικρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού, ο χωρισμός τους είναι οριστικός και σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους. Οι δυο τους ήταν μαζί περίπου τέσσερα χρόνια και από τον δεύτερο κιόλας χρόνο συζούσαν στην πολυτελή βίλα του επιχειρηματία στη Φιλοθέη.
Η Χριστίνα μένει πλέον μαζί με τους γονείς της στον Πειραιά, με τους οποίους έχει άψογες σχέσεις, ενώ όταν δεν ασχολείται με τα τηλεοπτικά, εργάζεται στην εταιρεία του Πάνου Ζήνα. Πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη λόγω του «Ράδιο Αρβύλα» και επιστρέφει Αθήνα για την άλλη της δουλειά.
Οσον αφορά τον γοητευτικό 35χρονο Μανώλη Γρηγοριάδη, κρατά τα ηνία της οικογενειακής επιχείρησης «Pallet Stores» μαζί με τα αδέρφια του.
Για τη Χριστίνα Μουστάκα, ιδανικός σύντροφος σύμφωνα με δήλωσή της είναι ο άνδρας που την κάνει να αισθάνεται ασφαλής πλάι του, ένας άνδρας δυναμικός, που αντιμετωπίζει την καθημερινότητα με προβληματισμό, αλλά και με χιούμορ και αισιοδοξία ταυτόχρονα.
Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που κατά καιρούς έχουν υποστηρίξει πως η Χριστίνα είναι ζευγάρι με τον Αντώνη Κανάκη, κάτι για το οποίο η ίδια έχει απαντήσει: «Απορώ ποιος παρανοϊκός έβγαλε όλα αυτά τα σενάρια; Φτάσαμε μέχρι το σημείο να ακούγεται ότι το αγόρι μου βρήκε τον Κανάκη και πιάστηκαν στα χέρια. Δεν γίνεται, δηλαδή, να υπάρχει μια απλή επαγγελματική συνεργασία;».
Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: