ΣΙΝΕ

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Νίκος Μακρόπουλος: Εσπευσμένα Στο Νοσοκομείο

Με το που άρχισε τις εμφανίσεις σε νυχτερινό κέντρο άρχισαν και οι ενοχλήσεις.
Ενα χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο δημοφιλής τραγουδιστής Νίκος Μακρόπουλος τον οδήγησε προχθές το πρωί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των Αθηνών.

Ο τραγουδιστής τις τελευταίες ημέρες ένιωθε έντονες ενοχλήσεις στο γόνατο του αριστερού ποδιού. Ο πόνος, μάλιστα, γινόταν αφόρητος όταν βρισκόταν στην πίστα, όπου αναγκαζόταν για ώρα να είναι όρθιος.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νίκος Μακρόπουλος αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα, και πάντα επισκέπτεται τον γιατρό του, ενώ δεν αποκλείεται να χρειαστεί να μπει στο χειρουργείο.
Τη Δευτέρα το πρωί ο τραγουδιστής υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στο νοσοκομείο «Metropolitan» και οι γιατροί τού έκαναν παρακέντηση για να αφαιρέσουν το υγρό που είχε συγκεντρωθεί στο γόνατο. Το απόγευμα ο Νίκος Μακρόπουλος επέστρεψε στο σπίτι του φανερά ανακουφισμένος. Ωστόσο, γνωρίζει πολύ καλά ότι είναι ένα πρόβλημα που δεν αντιμετωπίζεται με ημίμετρα. Ο θεράπων ιατρός του του συνέστησε ολιγοήμερη ακινησία και ξεκούραση, προκειμένου την Παρασκευή να είναι πιστός στο ραντεβού του με τον Βασίλη Καρρά και τους Vegas, σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια: