ΣΙΝΕ

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Κύπελλο Ελλάδας: Με Σολάκη, ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε την Κέρκυρα

Με γκολ του Ηλία Σολάκη, ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε με σκορ 1-0 την Κέρκυρα και πέρασε στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Τώρα, η ομάδα του Σάκη Τσιώλη θα αντιμετωπίσει σε διπλά ματς τον Ατρόμητο και ελπίζει πως θα καταφέρει να φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου. Αν συμβεί αυτό θα πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επιτυχία.

Το γκολ για το 1-0 ήρθε στο 44': τότε, ο Ροτζέριο μπήκε στην περιοχή της Κέρκυρας, δέχθηκε το μαρκάρισμα Γραμμόζη και οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι. Αρκετοί παίκτες κοίταξαν προς την πλευρά του ρέφερι, ο Σολάκης όμως όχι, έγινε κάτοχος της μπάλας και με σουτ σημείωσε το γκολ της πρόκρισης για τον Αστέρα Τρίπολης.
Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, ο Αστέρας ήταν ανώτερος και έδειξε πως ήθελε την πρόκριση. Την εξασφάλισε δίκαια και πλέον κάνει όνειρα.
Διαιτητής: Δασκαλόπουλος.
Κίτρινες: Σολάκης, Χαμπλ, Γραμμόζης.
Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Αργυρόπουλος, Μπαρτολίνι, Πουλίδο, Πιπίνης, Ουσέρο, Χουανίτο, Μπρέσκα(70' Αρσενίεβιτς), Σολάκης(85' Περόνε), Ναβάρο, Ροτζέριο (61' Φορμίκα).
Κέρκυρα: Αναστασόπουλος, Βερονέζι, Κοντοδήμος, Μαϊστόροβιτς, Ζιάμπαρης, Ενρίκε, Χαμπλ, Εντουάρντο, Αγρίτης(69' Καλαντζής), Γραμμόζης, Καραλής(57' Ιωάννου).
tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: