ΣΙΝΕ

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Τι δίνουν τα πρακτορεία στοιχημάτων για τα βραβεία Όσκαρ

Όπως κάθε χρόνο τα γραφεία στοιχημάτων δίνουν τα δικά τους προγνωστικά για τα Όσκαρ. Για την 84η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ οι μπουκμέικερ δίνουν ως φαβορί φυσικά το «Artist», το οποίο εκτιμούν ότι θα κερδίσει σε αρκετές κατηγορίες.
Στην κατηγορία καλύτερης ταινίας (από πολλές ιστοσελίδες στοιχημάτων, μέσω της Oddschecker.com) οι μπουκμέικερ δίνουν απόδοση 1/9 στο «Artist».
Ακολουθούν «Οι απόγονοι» με 28-1, «Οι υπηρέτριες» και «Hugo» με 25-1, και «Το Άλογο του Πολέμου» με 50-1.
Τα «Μεσάνυχτα στο Παρίσι», «Moneyball», «Δέντρο της ζωής» και «Εξαιρετικά δυνατά και απίστευτα κοντά» δίνουν όλα απόδοση 100-1.
Αντίστοιχα, εάν κάποιος βάλει τα λεφτά του στον Μισέλ Χαζαναβίσιους, μάλλον δεν θα έχει μεγάλο κέρδος (αφού ο σκηνοθέτης εμφανίζεται ως φαβορί με απόδοση 1/6 - στο Bodog.com), αλλά εάν τυχόν κερδίσει το αουτσάιντερ Τέρενς Μάλικ, τότε η νίκη θα είναι γλυκιά – το ίδιο και τα κέρδη.
Κι αυτό γιατί ο Τ. Μάλικ δίνει απόδοση 66-1 (σύμφωνα με το Ladbrokes).
Μεγαλύτερο ενδιαφέρον συνοδεύει την κατηγορία του Α' Ανδρικού Ρόλου. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα vegasinsider.com, ο Ζαν Ντιζαρντέν δίνει απόδοση 5/7, ενώ ο Τζορτζ Κλούνεϊ 6/5. Οι υπόλοιποι φαίνεται ότι δεν έχουν καμία τύχη.
Η ίδια ιστοσελίδα δίνει απόδοση 5/8 για τη Βαϊόλα Ντέιβις («Οι υπηρέτριες») και 5/4 για τη Μέριλ Στριπ (5/4). Τα κέρδη θα είναι μεγαλύτερα εάν τελικά η Μισέλ Γουίλιαμς κάνει την έκπληξη και κερδίσει (δίνει απόδοση 15/1).

Δεν υπάρχουν σχόλια: