ΣΙΝΕ

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Η δύναμη ψυχής ενός νεαρού χωρίς άκρα

Η ζωή του ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς, εκείνος όμως δεν το έβαλε κάτω και μετέτρεψε την προσωπική, πικρή του περιπέτεια, σε ένα γλυκό παραμύθι που θα ζήλευε ο καθένας. Ο λόγος για τον Νick Vujicik, που γεννήθηκε χωρίς άκρα, αλλά δεν έχασε την πίστη και το θάρρος του και διεκδίκησε όσα του στέρησε η ζωή.

Ο Nick, γεννήθηκε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, από γονείς σερβικής καταγωγής. Στα εφηβικά του χρόνια άρχισε να προσπαθεί να κάνει ό,τι και ένας αρτιμελής άνθρωπος, δηλαδή να γράφει, να δακτυλογραφεί, να παίζει ντραμς, ακόμη και να βουρτσίζει τα δόντια του.
Στα 17 του χρόνια άρχισε να δίνει ομιλίες σε κύκλους της εκκλησίας και με βάση την προσωπική του εμπειρία να δίνει κουράγιο και δύναμη σε ανθρώπους που το είχαν ανάγκη.
Αλλά και η επαγγελματική του πορεία απογειώθηκε, καθώς έγινε συγγραφέας μπεστ σέλερ και το πιο γνωστό του έργο έχει τίτλο «Η ζωή χωρίς άκρα».
Πλέον ζει στην Καλιφόρνια και πριν από λίγες ημέρες – στις 10 Φεβρουαρίου- η ευτυχία του ολοκληρώθηκε, καθώς παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, μία εντυπωσιακή καλλονή.
Μαζί με την αγαπημένη του Kanae Miyahara απόλαυσαν το ταξίδι του μέλιτος στη Χαβάη, ενώ το facebook πλημμύρισε από ευχές για το νιόπαντρο ζευγάρι.


Δεν υπάρχουν σχόλια: