ΣΙΝΕ

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Έκανε την νεκρή για να σταματήσει να την χτυπά!

Σοκάρει η ιστορία της 24χρονης Katey Wall, η οποία αναγκάστηκε να κάνει την νεκρή προκειμένου ο 25χρονος Matthew Atkins να σταματήσει να την χτυπά...Μάλιστα τα τραύματά της και οι μώλωπες ήταν τόσο πολλά που μέχρι και η ίδια της η μάνα δεν την αναγνώρισε!
Η Katey Wall, νόμιζε πως θα πεθάνει ενώ ο 25χρονος την χτυπούσε στο κεφάλι επί δέκα ολόκληρα λεπτά, τις πρώτες πρωινές ώρες της 30ης Ιουλίου του 2011 σε ένα σκοτεινό μονοπάτι του Bridgnorth στο Shropshire.

Η 24χρονη σταμάτησε να αναπνέει σε μια προσπάθεια να βάλει ένα τέλος στον εφιάλτη που ζούσε… Τελικά ο άγριος ξυλοδαρμός της σταμάτησε όταν ένας περαστικός τρόμαξε τον Atkins.
Η τρομερή επίθεση που δέχτηκε η Katey την έκανε να αιμορραγεί πάρα πολύ ενώ πολλοί είπαν πως το μονοπάτι όπου έλαβε χώρα ο ξυλοδαρμός ήταν σαν κάποιος να είχε μαχαιρωθεί…
«Άκουσα βήματα πίσω και κάποιος μου έκλεισε το στόμα από πίσω. Στην αρχή νόμισα πως κάποιος που ήξερα μου έκανε πλάκα. Όμως τελικά όταν γύρισα το κεφάλι μου συνειδητοποίησα πως ήταν κάποιος άγνωστος. Στην αρχή πάλεψα όσο μπορούσα. Φώναζα με όλη μου την δύναμη και χτυπιόμουν όμως είχε τα χέρια του στο στόμα μου.
Χτυπούσε το κεφάλι μου με δύναμη στο δρόμο. Νόμιζα πως αυτό ήταν το τέλος μου. Νόμιζα πως θα πεθάνω. Για τον λόγο αυτό προσποιήθηκα πως ήμουν νεκρή. Σταμάτησα να αναπνέω. Τόκε εκείνος προσεχτικά άκουγε την αναπνοή μου και όταν συνειδητοποίησε πως ήμουν ζωντανή συνέχισε να μου χτυπά το κεφάλι.»
Ευτυχώς όμως για την 24χρονη ο δράστης άκουσε τα βήματα κάποιου και από τον φόβο μήπως τον δουν έφυγε τρέχοντας..
«Προσπάθησα να τρέξω για να φύγω μακριά, όμως δεν ήμουν καλά και έπεφτα πάλι κάτω. Το μόνο που θυμάμαι ότι έλεγα είναι πως έχω πέσει θύμα επίθεσης… Ευτυχώς με βοήθησαν και βρήκα ασθενοφόρο.»
Τα μαλλιά της μετά την επίθεση ήταν κατακόκκινα από την αιμορραγία και η μητέρα της δυσκολεύτηκε να την αναγνωρίσει. «Έκανα εννιά ράμματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού…»πια όπως εξομολογείται δεν πηγαίνει ποτέ μόνη της σε σκοτεινά σημεία της πόλης. Ο φόβος έχει πια κυριαρχήσει την ζωή της…
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: