ΣΙΝΕ

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Συμμετείχε ο Σάχα στα στημένα ματς;

Εμπλοκή σε συνομιλίες με παράγοντα που έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση των στημένων αγώνων φέρεται να είχε ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Σεμπάστιαν Σάχα.
Αυτό ισχυρίστηκε ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαΐδης, ο οποίος, μιλώντας στο Αθλητικό Metropolis, αναφέρθηκε στην κατάθεση του δημοσιογράφου Δημήτρη Κωνσταντινίδη στον αντιεισαγγελέα, Χαράλαμπο Μαστραντωνάκη, σύμφωνα με την οποία ο Αργεντινός γκολκίπερ είχε συνομιλία με παράγοντα που έχει προφυλακιστεί για τους στημένους αγώνες.
Μάλιστα, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης στην κατάθεσή του ισχυρίστηκε ότι ο μάνατζερ του πρώην πορτιέρε της ΑΕΚ είχε επικοινωνία πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου με έναν εκ των προφυλακισθέντων για τους στημένους αγώνες, ο οποίος φέρεται να του ζήτησε να έχει μειωμένη απόδοση.

Για την ιστορία, στο συγκεκριμένο παιχνίδι η ΑΕΚ είχε ηττηθεί με 4-0 από τον Ολυμπιακό Βόλου.
Ο κ. Κωνσταντινίδης μίλησε στο ραδιόφωνο του «ΣΚΑΪ» για το θέμα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ αυτό που είχα πει, όταν αποκάλυψα το θέμα, ήταν δύο πράγματα.
Πρώτον, να εξεταστούν οι 39.000 ώρες συνομιλιών και ότι μέσα σε αυτές υπήρχε συνομιλία μάνατζερ παίκτη της ΑΕΚ με έναν εκ των προφυλακισθέντων, που του ζητήθηκε να έχει μειωμένη απόδοση ο πελάτης του.
Το δεύτερο ήταν ότι αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώσει και να βρεθούν οι ένοχοι και όσοι εμπλέκονται. Δεν είναι μόνο δύο παράγοντες ή μόνο παράγοντες. Δεν μπορούν τα παιχνίδια να στήνονται μόνο από δύο ανθρώπους.
Σε αυτή τη συνομιλία ακούγεται ο μάνατζερ του Σάχα να συνομιλεί με έναν εκ των προφυλακισθέντων. Πρέπει να απομαγνητοφωνηθούν οι συνομιλίες.
Αν ρωτήσουμε τον μέσο Έλληνα, θα σας πει ότι πάνε να το κουκουλώσουν. Θέλω να πιστεύω ότι είναι μία απλή καθυστέρηση.
Ο κόσμος θα υποθέσει δικαίως ότι προσπαθούν να το κουκουλώσουν ή ότι πάνε να καλύψουν κάποιους. Αν η Πολιτεία θέλει το μαχαίρι να φτάσει στο κόκαλο, οφείλει άμεσα να απομαγνητοφωνήσει τις συνομιλίες.
Θεωρώ ότι υπάρχουν πολλά άτομα που γνώριζαν τι γινόταν. Κάθε υποψία που μπορεί να έχει κάποιος, για να μην παρερμηνεύεται, οφείλει η Πολιτεία να τελειώσει αυτή η υπόθεση.
Η Πολιτεία είμαστε όλοι μας και ο καθένας ξεχωριστά. Όταν δεν αποδίδεται δικαιοσύνη, η κοινωνία δεν θα ακολουθήσει τη σωστή πορεία και κάνει ό,τι θέλει.
Όλο αυτό το οποίο βλέπω και πληρώνω εισιτήριο, πρέπει να είναι έντιμο. Δεν θα καταθέσω αυτή τη στιγμή τα ονόματα των άλλων παικτών της ΑΕΚ».
Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: