ΣΙΝΕ

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

“Φίρμα” και στη Γερμανία ο Τράγκας!

Στον Γιώργο Τράγκα και στο πρόστιμο που του επιβλήθηκε πρόσφατα εξαιτίας των χαρακτηρισμών του για την Άνγκελα Μέρκελ αναφέρεται η γερμανική Bild.
“Προσέβαλε τη Γερμανίδα Καγκελάριο και την Γερμανία και τώρα πρέπει να πληρώσει 25.000 ευρώ”, αναφέρει το δημοσίευμα, εξηγώντας ότι ο Τράγκας επανειλημμένα έχει προσβάλει και καταραστεί (!!!) την Άνγκελα Μέρκελ, χρησιμοποιώντας χαρακτηρισμούς, όπως “Ναζί” κ.α.
Μάλιστα, ο συντάκτης “φιλοξενεί” και τη δήλωση του δημοσιογράφου για το περίφημο πρόστιμο: “Δεν μπορώ να δεχτώ αυτή την απόφαση. Οι Γερμανοί μας βρίζουν ως τεμπέληδες και διεφθαρμένους”.
“Η φωνή του έχει μεγάλη επιρροή στην Ελλάδα, είναι πολύ δημοφιλής”, συνεχίζει ο συντάκτης.
“Αντιλαμβάνεται την τρόικα της ΕΕ, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ σαν μια «πολιορκία», κάνει λόγο για έναν «πόλεμο» που διεξάγεται από τη Γερμανία ενάντια στην Ελλάδα. Έτσι δείχνει στην εκπομπή του ξανά και ξανά εικόνες από αξιωματικούς του ναζιστικού στρατού”, αναφέρει το δημοσίευμα.
“Στην Ελλάδα, οι συγκρίσεις της σημερινής Γερμανίας με τη ναζιστική είναι πολύ δημοφιλείς στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αφότου ξέσπασε η κρίση. Πρόσφατα ο υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δέχθηκε επίθεση από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας και λίγες ημέρες μετά εμφανίστηκε σε ορισμένες εφημερίδες με στολή της Βέρμαχτ. Από τότε το όνομά του έχει γίνει βρώμικη λέξη”, υποστηρίζει η Bild.

Δεν υπάρχουν σχόλια: