ΣΙΝΕ

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Στον πάγκο της Εφές ο Ηλίας Ζούρος!

Ο Ηλίας Ζούρος είναι ο νέος προπονητής της Αναντολού Εφές...
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός συμφώνησε με την πρωτοπόρο του τουρκικού πρωταθλήματος μετά την παραίτηση του Ουφούκ Σαρίτσα, ο οποίος πλήρωσε το μάρμαρο για τον αποκλεισμό από την Ευρωλίγκα. Η συμφωνία του Έλληνα τεχνικού είναι μέχρι το τέλος της σεζόν, με οψιόν ανανέωσης.

Η κανονική περίοδος του τουρκικού πρωταθλήματος ολοκληρώνεται στις 28-29 Απριλίου και ο Ηλίας Ζούρος αναμένεται να έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της μέχρι τα τέλη Μαΐου, ώστε να επιβλέψει την προετοιμασία της Εθνικής εν όψει του Προολυμπιακού Τουρνουά (2-8 Ιουλίου).
Η τουρκική ομάδα είναι η τέταρτη στην οποία θα εργαστεί εκτός συνόρων ο 46χρονος προπονητής μετά τις Σατζές Βηρυττού, Παρί Λεβαλουά και Ζαλγκίρις Κάουνας, από την οποία απολύθηκε στην αρχή της περιόδου παρότι μαζί της πέρυσι κατέκτησε τρεις τίτλους.
Δυστυχώς τα αποτελέσματα μάς έφεραν στο σημείο να προχωρήσουμε σε αλλαγή προπονητή. Ο Ουφούκ Σαρίτσα θα συνεχίσει να προσφέρει στην ομάδα από άλλο πόστο. Τη θέση του στον πάγκο μέχρι το τέλος της σεζόν θα πάρει ο Ηλίας Ζούρος», δήλωσε ο τζένεραλ μάνατζερ της Εφές, Ενγκίν Οζερούν.«Αποφάσισα να παραιτηθώ και λύσαμε κοινή συναινέσει τη συνεργασία μας. Ευχαριστώ τους συνεργάτες, τη διοίκηση και τους παίκτες μου για τις προσπάθειές τους. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην Εφές», τόνισε ο απερχόμενος προπονητής.
H Αναντολού Εφές μετά από 18 αγωνιστικές μοιράζεται την πρώτη θέση στο τουρκικό πρωτάθλημα με τη Γαλατάσαραϊ έχοντας 15 νίκες και 3 ήττες, ωστόσο απέτυχε στο Κύπελλο όπου αποκλείστηκε στα προημιτελικά από την Μπεσίκτας και στην Ευρωλίγκα, όπου έχοντας μία νίκη σε πέντε αγώνες έχει χάσει κάθε ελπίδα πρόκρισης στους «8».

Δεν υπάρχουν σχόλια: