ΣΙΝΕ

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Ο καιρός σήμερα Κυριακή..

Γενικά χαρακτηριστικά-προειδοποιήσεις: βροχές και καταιγίδες κατά τόπους κυρίως στα ηπειρωτικά. Στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη τα φαινόμενα τοπικά θα είναι έντονα.
Αναλυτική πρόγνωση..

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές που στα ανατολικά κατά περιόδους θα είναι έντονες και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένες ορατότητες τις πρωινές ώρες. 
Άνεμοι: μεταβλητοί 4 τοπικά στα κεντρικά βορειοδυτικοί, και στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ
Θερμοκρασία: από -1 (μείον 1) έως 10 βαθμούς Κελσίου. Παγετός τοπικά στα δυτικά.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός:νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της δυτικής και βόρειας Θεσσαλίας. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα βόρεια όπου θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα βόρεια τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Αττική
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση το απόγευμα. Θερμοκρασία: από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για ασθενείς βροχές. Περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: ασθενείς και από το απόγευμα βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 3 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: