ΣΙΝΕ

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

"Ο πισινός της είναι ένας πλανήτης"!

Χωρίς ρετούς ή photoshop φωτογραφίζεται η Coco, η σύζυγος του ράπερ Ice-T και εκείνος υπερήφανα δηλώνει: «ο πισινός της είναι ένας πλανήτης»!
Η ξανθιά τηλεπερσόνα πόζαρε για το νέο τεύχος του περιοδικού «In Touch», τονίζοντας πως τα… προσόντα που βλέπουμε είναι δώρο της φύσης και όχι αποτέλεσμα πλαστικών επεμβάσεων!

«Η φύση έχει τους δικούς της νόμους βαρύτητας!», λέει η ίδια και τονίζει πως δεν έχει πρόβλημα με τα ψεγάδια του κορμιού της.
Κατά πόσο είναι όντως φυσικά τα μπρος και πίσω κάλλη της Coco δεν το ξέρουμε, ο σύζυγός της, πάντως, μας διαβεβαιώνει πως είναι… ασυναγώνιστα!
«Έχω αυτοπεποίθηση γιατί είμαι μέσα μου χαρούμενη. Κι έχω έναν σύζυγο που μου λέει συνέχεια ότι είμαι όμορφη», συνεχίζει η τηλεπερσόνα και επισημαίνει ότι φωτογραφήθηκε σε περίοδο που έχει το μεγαλύτερο βάρος ever.
Κι αν δεν έχετε πάθει ακόμα το «πλάγιο», να σας ενημερώσουμε πως η Coco παραδέχθηκε ότι όταν ήταν μικρή ήταν… γυμνίστρια!
Αυτά θα τα πει και στον νέο κύκλο του ριάλιτί της που κάνει πρεμιέρα στις 19 του μήνα; Γιατί δεν νομίζω ότι θα αντέξουμε άλλο…
Δείτε την Coco χωρίς ρετούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια: