ΣΙΝΕ

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Ηχηρό "όχι" των αρχηγών στις απαιτήσεις της τρόικας!!!

"'Οχι" απάντησαν στις απαιτήσεις της τρόικας οι πολιτικοί αρχηγοί, οι κ.κ. Σαμαράς και Καρατζαφέρης τουλάχιστον σύμφωνα με τις δηλώσεις τους, κατά την σημερινή σύσκεψή τους με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.Η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών θα συνεχιστεί αύριο, σε μια διαπραγμάτευση που μοιάζει με θρίλερ.
Τόσο ο πρόεδρος της ΝΔ όσο και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ περιέγραψαν με τις δηλώσεις τους τον δραματικό χαρακτήρα της σύσκεψης.
Ο κ. Καρατζαφέρης ήταν ο πρώτος που έκανε δήλωση, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, και στην οποία ανέφερε: "Δεν θα συμβάλλω στην έκρηξη της επανάστασης από εξαθλίωση, που εν συνεχεία θα κατακάψει όλη την Ευρώπη".
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΝΔ Α. Σαμαράς, φθάνοντας στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Λ. Συγγρού τόνισε - με αιχμηρό τρόπο για Λ. Παπαδήμο και Γ. Παπανδρέου - στις δηλώσεις του: "Για πρώτη φορά γίνεται διαπραγμάτευση. Ζητούν περισσότερη ύφεση που η χώρα δεν αντέχει. Παλεύω για να το αποτρέψω με κάθε τρόπο" .
Aγκάθι στη σημερινή μαραθώνια συνεδρίαση αποτέλεσε το ζήτημα της μείωσης του εργασιακού κόστους καθώς η τρόικα παραμένει αδιάλλακτη και επιμένει να ζητά την ικανοποίηση όλων των αιτημάτων της, όπως η κατάργηση του 13ου-14ου μισθού, οι κατάργηση πολλών δημόσιων οργανισμών και οι δεκάδες χιλιάδες απευθείας απολύσεις στο Δημόσιο κλπ.
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: