ΣΙΝΕ

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Έκανε σχέση με τη μαθήτριά της!!!

Την παγωμένη Αγγλία έρχεται να συγκλονίσει ένα ροζ περιστατικό…
Μία δασκάλα που διατηρούσε λεσβιακή σχέση με μία έφηβη μαθήτρια βρίσκεται υπό κράτηση κάτω από το νόμο περί Ψυχικής Υγείας.
Η Suzanne Harrison, 38, πρώην διευθύντρια στο κολέγιο Suffolk One SixthForm, παραδέχτηκε τέσσερα αδικήματα σε προηγούμενη ακρόασή της στα δικαστήρια του Ipswich.

Η υπόθεση αφορά αδικήματα σεξουαλικής φύσεως που εμπλέκουν αυτή με ένα 15χρονο κορίτσι σε σχέση για μία περίοδο εφτά μηνών.
Τα αδικήματα διαπράχθηκαν, όταν εκείνη εργαζόταν σε σχολείο στο Colchester.
Ο δημόσιος κατήγορος Godfried Duah είπε στο δικαστήριο πως η Harrison αντάλλαξε τηλέφωνα στο πάρτι γενεθλίων του 15χρονου κοριτσιού και ύστερα από αυτό η σχέση μεταξύ τους αναπτύχθηκε γρήγορα.
“Η κυρία Harrison συχνά βρισκόταν στο σπίτι του θύματος και μερικές φορές έτρωγε με την οικογένειά της” πρόσθεσε


Την έπιασαν να κοιμάται στο σπίτι…
Στην μία περίπτωση η αδελφή του θύματος ανακάλυψε την Harrison να κοιμάται στο σπίτι της οικογένειάς της,αφού είχε προηγηθεί σεξουαλική πράξη με το παιδί.
Από την μεριά της, η δασκάλα επέμεινε ότι ήταν η πρώτη φορά που είχε έρθει σε επαφή με την μικρή, αλλά σε δύο ακόμα περιπτώσεις φαίνεται να άγγιξε την κοπέλα με ανάρμοστο τρόπο.
Ο κατάλογος συνεχίζεται, αφού σε επόμενη περίπτωση, το κορίτσι φορούσε την σχολική της ποδιά και είπε πως δεν μπορούσε να θυμηθεί πως κατέληξε στο κρεβάτι με την δασκάλα της.


Η υπεράσπιση της Harrison
Για να μετριάσει το γεγονός, ο Richard Atchley είπε πως η Harisson είχε αποταθεί σε ομάδες ψυχικής υγείας και συνεχίζει να πάσχει από ψυχολογικά προβλήμματα.
Ο δικαστής Peter Thompson δήλωσε την απόφασή του να ακολουθήσει μια διεξοδική εξακρίβωση της ψυχιατρικής της κατάστασης.
Ακόμα πρόσθεσε, πως δεν δίνεται λιγότερη σημασία στην πλευρά του θύματος, το οποίο και υπέφερε σε σημαντικό βαθμο.”Η καλύτερη οπτική είναι να μην βοηθήσει καμία πλευρά να διαλύσει άλλο το παρελθόν,το μέλλον είναι το
πιο σημαντικό και για τις δύο.”, είπε.
Εκπρόσωπος του Suffolk δήλωσε πως τέτοιου είδους κατηγορίες είναι αδικαιολόγητες, ενώ θα το
σχολείο θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την αστυνομία.
“Θα θέλαμε να βεβαιώσουμε τους γονείς και κηδεμόνες ότι η ασφάλεια και η ευημερία των μαθητών είναι η απόλυτη προτεραιότητά μας.”, ανέφερε σχετικά με το θέμα.
http://ierosagon.org 

Δεν υπάρχουν σχόλια: