ΣΙΝΕ

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Σοβαρά επεισόδια μετά την λήξη του Αγώνα Νίκης Βόλου- Ηρακλή

Σοβαρά επεισόδια έξω από το γήπεδο, 25 κάδοι περίπου πυρπολύθηκαν, ισχυρές Αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο, η κυκλοφορία στη Μαιάνδρου έχει διακοπεί και η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική από τα δακρυγόνα
Στις 15:00 ξεκίνησε το πολύ σημαντικό παιχνίδι ανάμεσα στην Νίκη Βόλου και στην ΑΕ Ποντίων Ηρακλής στο γήπεδο της Νίκης Βόλου στην Νέα Ιωνία.

Στόχος και των δύο ομάδων ήταν η νίκη, μια νίκη που την χρειαζόταν, τόσο η μία ομάδα, όσο και η άλλη.
Τελικά οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες.
Αμέσως μετά όμως, ξεκίνησαν τόσο μέσα στο γήπεδο, όσο και έξω από αυτό, διαπληκτισμοί των οπαδών των δύο ομάδων, ενώ λίγο αργότερα ξεκίνησε και πετροπόλεμος.
Η κατάσταση ξέφυγε με αποτέλεσμα πέρα από τον πετροπόλεμο να ξεκινήσει και η καύση κάδων.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο e-Volos.gr o Αντιδήμαρχος του Δήμου Βόλου, Μπάμπης Τσαμπάζης, υπολογίζεται πως έχουν καεί γύρω στους 25 κάδους.
Αυτή την ώρα έξω από το γήπεδο βρίσκονται δύο κλούβες της Αστυνομίας και αναμένεται η επίβαση των ποδοσφαιριστών του Ηρακλή στο πούλμαν για την επιστροφή τους.
Η κυκλοφορία στην Μαιάνδρου έχει διακοπεί, ενώ η ατμόσφαιρα είναι αποπνηκτικοή μέχρι και αυτή την ώρα από τα την χρήση των δακρυγόνων που έκαναν τα ΜΑΤ προκειμένου να διακόψουν τους διαπληκτισμούς μεταξύ των οπαδών.
e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: