ΣΙΝΕ

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Ανεξάρτητοι Έλληνες, το νέο κόμμα του Πάνου Καμμένου!!!

Μέσω διαδικτύου στις 7 το πρωί ανακοίνωσε το όνομα του νέου κόμματος ο Πάνος Καμμένος, το οποίο είναι «Ανεξάρτητοι Έλληνες».
«Καλημέρα, Το δικό μας κίνημα γεννήθηκε
Η Παναγία να είναι βοηθός και προστάτης.


ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ» τόνισε ο ίδιος πάνω από την φωτογραφία που απεικόνιζε το σήμα του νέου κόμματος.
Σύμφωνα με τον ίδιο, στις 9:30 θα αναρτηθεί η ιδρτική διακήρυξη.

Τι έγραφε το post στο facebook πριν την ανακοίνωση του ονόματος του κόμματος.
"... Πρώτοι εσείς μπορείτε να δημιουργήσετε σημείο αναφοράς του κινήματος στην πόλη σας, στην επαρχία σας ,στο νησί σας, στο χωριό σας, τυπώνοντας από το διαδίκτυο την αφίσα και την ιδρυτική διακήρυξη που θα στείλετε στην διεύθυνση της έδρας στην Καλλιθέα για να καταθέσουμε στον Άρειο Πάγο.
Δεν έχουμε ανάγκη από χρηματοδότες, από διαφημιστές από επαγγελματίες της πολιτικής .
Κάνουμε κέντρο το σπίτι ,το γραφείο,το αυτοκίνητο ,το καίκι , τον χώρο δουλειάς μας , το καφενείο.
Και θα τους νικήσουμε.
Ευχαριστούμε τους ανώνυμους και επώνυμους Μπλόκερς.
Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ
ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ"..

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επι τέλους κάτι νέο γιεννιέται με τη συμμετοχή των νέων ανθρώπων. Καλορίζικο. Να ενώσει τους έλληνες και να μας δώσει πίσω τη χαμένη μας ελπίδα και αξιοπρέπεια.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ . Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ .
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ. ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΘΑ ΓΥΡΊΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕΛΙΔΑ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.


VAGGELIS

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ...ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ


ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία στο νέο ιδρυθέν κόμμα Ελεύθεροι Έλληνες. Καλή επιτυχία στο Παναγιώτη Καμένο. Η Ελλάδα αξίζει το καλύτερο . Και ο θεός να σώσει την Ελλάδα. Αμήν

Ανώνυμος είπε...

Ο δρόμος προς την κόλαση είναι στρωμένος με καλές προθέσεις κύριε Καμμένε. Βαρύγδουπες οι διακηρύξεις σας, και χιλιοπαιγμένη η κασσέτα. Είναι και το μαγαζάκι των εκλογών φραγκάτο για τα κομματάκια, μην τα ξεχνάμε!!!. Προχώρα στο παρασύνθημα με συγκεκριμμένα μέτρα που άμεσα πρέπει να λάβεις, να τα δούμε, να τα συζητήσουμε και πάλι εδώ είμαστε. Ας αποφασίσουμε σαν λαός να κοιτάξουμε και λίγο πιο πέρα από τη μύτη μας!! Αναμένουμε. Τσάο

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΟΝΟΜΑΖΩΜΑΙ ΜΑΝΟΣ ΚΑΤΡΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ .ΣΑΣ ΕΥΧΩΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΜΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΟΣ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΑΣ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ.Η ΔΙΥΘΥΝΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ WWW.ASTYPALAIA2020@YAHOO.GR

Ανώνυμος είπε...

Ελληνες αυτο ειναι το κινημα που χρειαζομασταν για να μπουμε στην βουλη και να αλλαξουμε τις πολιτικες ολων αυτα τα χρονια να ακουστει ο ΕΛΛΗΝΑΣ!ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ.οι φωνες μας εξω απο το κοινοβουλιο και το δακρυ απο τα δακρυγονα δεν τα λαβανε υποψην τους οι πολιτικοι και μας πρωδοσανε.πρεπει να τιμωρηθουνε και να επιστρεψουνε τα κλεμενα στους ελληνες πολιτες!καλη επιτιχια η παναγια μαζι μας!

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΑΒΟΥΡΑΣ είπε...

Δῆτε τὶς λεπτομέρειες διὰ τὴν λειτουργία τῆς Δημοκρατίας (πραγματικῆς), τὴν ὁποίαν μερικῶς σκιαγράφησε ὁ Πᾶνος Καμμένος,στὸ http://www.oikoumenismos.gr (μὲ πολλὰ συνθήματα κατὰ τοῦ σαθροῦ πολιτικοῦ συστήματος), ἤ στὸ http://www.astron.gr/politikos_vios.html (ἄνευ συνθημάτων).
Εἶναι ἀνηρτημένες ἐδῶ καὶ ἀρκετοὺς μῆνες.
Μελετῆστε τες, ξεχνῶντας γιὰ λίγο ὅτι γνωρίζατε περί πολιτικῶν συστημάτων. Χρησιμοποιῆστε μόνον τὴν λογικὴν σας καὶ τὴν κριτικὴν σας ἱκανότητα.

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ Η ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ Π.ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΑΥΓΑ ΔΕΝ ΒΑΦΟΝΤΑΙ. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο Κ.ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΩΣ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΕ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΗΛΑΔΗ!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΖΑΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΤΙΚΑ ΤΗ ΔΟΥΛΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

τριανταπέντε χρόνια όλοι πάσχιζαν να μπούμε στην ΟΝΕ.η ελλάδα θα έμπαινε στο λόμπυ των ισχυρών, θα ξέφευγε από την ανατολή. και όλοι υπερθεμάτιζαν τη σύγχρονη τάση μας. τώρα τους ήρθε πρεμούρα να το μπατάρουν στη δραχμή, να το γυρίσουν στο παλιό ζειμπέκικο, γιατί μπούκαραν οι γερμανοί και τάχασαν με το μπάχαλο που τόσα χρόνια εξυπηρετούσε τους ντόπιους απατεώνες, και τους κακοφαίνεται ο έλεγχος γιατί αφ΄ενός θα απωλέσουν το νταβατζιλίκι τους στους συμπατριώτες τους ιθαγενείς, και θα φέρουν και τα βγαλμένα έξω ευρώπουλά τους, να συνεχίσουν το κοτζαμπασιλίκι τους όπως τόξεραν από προσπάππου τους.

φιφις είπε...

αααα