ΣΙΝΕ

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Συνταρακτικές αποκαλύψεις για τους στημένους αγώνες!!!

Συνταρακτικές αποκαλύψεις προκύπτουν από την έρευνα της FIFPro (Παγκόσμια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών) για το ποδόσφαιρο στις χώρες της ανατολικές Ευρώπης.
Τα στοιχεία για τη χώρα είναι το λιγότερο αποκαρδιωτικά και φανερώνουν την ύπαρξη κυκλώματος που έχει απλώσει πλοκάμια σχεδόν παντού.
Συγκεκριμένα ένας στους τρεις ποδοσφαιριστές (30,3%) παραδέχθηκε ότι έχει δεχθεί κρούσεις ή προσέγγιση για να «στήσει» κάποιο παιχνίδι! Την ίδια ώρα, ένας στους δύο (47%) έχει αντιληφθεί περίεργα πράγματα εντός του γηπέδου…
Μάλιστα, η Παγκόσμια Ομοσπονδία τονίζει ότι το «στήσιμο» βρίσκει πολύ περισσότερο πρόσφορο έδαφος τον τελευταίο καιρό στη χώρα μας λόγω της άσχημης οικονομικής κατάστασης που δεν αφήνει φυσικά ανεπηρέαστο ούτε το ποδόσφαιρο.
Όπως τονίζεται στην έρευνα, δύο στους τρεις ποδοσφαιριστές (67,5%) δεν πληρώνονται εγκαίρως ενώ ένα 43% περιμένει μέχρι και 3 μήνες για πάρει τα χρήματα που του οφείλονται!
Αξιοσημείωτο είναι και το ποσοστό που παραδέχθηκε κάποια… παρενόχληση από παράγοντα της ομάδας του (πρόεδρο, τεχνικό διευθυντή κλπ.) καθώς φθάνει στο 69%...
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: