ΣΙΝΕ

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Νέοι αντιπρόεδροι της ΑΕΚ Οικονομόπουλος – Γρυσμπολάκης!

Ο Χάρης Οικονομόπουλος και το πρώην μέλος του Δ.Σ. Γιώργος Γρυσμπολάκης, είναι οι νέοι αντιπρόεδροι της ΠΑΕ ΑΕΚ – Νέος Γενικός Διευθυντής ο Ηλίας Μπόβολης ο οποίος μαζί με τον δικηγόρο που τρέχει την υπόθεση Ψωμιάδη θα είναι τα… μάτια του Ντέμη και υπεύθυνοι της διαχείρισης του δανείου που εξασφάλισε.

Στο σημερινό (24/2) διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης αποφασίστηκε… αναδιοργάνωση. Ο δικηγόρος που δίνει μάχη προκειμένου ο «Δικέφαλος» να πάρει πίσω τα… κλεμμένα από τον Ψωμιάδη, Χάρης Οικονομόπουλος μπήκε στο Δ.Σ. ως αντιπρόεδρος, δίπλα στον Γιώργο Γρυσμπολάκη, ο οποίος αναβαθμίστηκε από μέλος, ενώ τη θέση του Γενικού Διευθυντή κατέχει πλέον ο επίσης «Supporter» Ηλίας Μπόβαλης που αποτελεί έναν ακόμα άνθρωπο του Ντέμη Νικολαΐδη.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως οι Οικονομόπουλος και Μπόβαλης αποτελούν ουσιαστικά τα... μάτια του πρώην προέδρου της ΑΕΚ στο «κιτρινόμαυρο» Δ.Σ., έχοντας παράλληλα και την ευθύνη για τη διαχείριση των 2 εκατ. ευρώ που εξασφάλισε με δάνειο από τον πρίγκιπα Τούρκι Αλ Σουντάιρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: