ΣΙΝΕ

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΑΕΚ: Παραμένει στο ΟΑΚΑ και του χρόνου

Στην ΑΕΚ τα προβλήματα που υπάρχουν είναι τόσα που έχει χαθεί η μπάλα. Ενα από αυτά που προσπαθεί να επιλύσει η εκάστοτε διοίκηση είναι το γηπεδικό. Ο Ανδρέας Δημητρέλος, που πήρε τη θέση του Αδαμίδη, φρόντισε πέραν των άλλων εκκρεμοτήτων να λύσει έστω και προσωρινά τη στέγαση της ομάδας για την επόμενη σεζόν με ευνοϊκούς όρους.
Στο ΟΑΚΑ θα είναι και του χρόνου η Ενωση, αφού ο Δημητρέλος είχε τις τελευταίες ημέρες σειρά επαφών με τη διοίκηση του σταδίου και τελικά πέτυχε την παραμονή της ομάδας για ακόμη ένα χρόνο.
Κατάφερε, μάλιστα, από τη μια να εξασφαλίσει μειωμένο ενοίκιο, παρά το γεγονός ότι οι υπεύθυνοι του ΟΑΚΑ ήθελαν διετές συμβόλαιο, και από την άλλη να συμπεριλάβει στη νέα συμφωνία τα συσσωρευμένα χρέη της ΑΕΚ προς το ΟΑΚΑ.
Από εκεί και πέρα είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι το μεγάλο θέμα της ΠΑΕ είναι η εισροή ρευστού στα ταμεία προκειμένου να κλείσει τρύπες και να πάρει παράταση ζωής. Ηδη οι «κιτρινόμαυροι» έχουν λάβει 457.000 ευρώ από το τηλεοπτικό συμβόλαιο με τη Nova, λεφτά όμως που ακόμα δεν είναι δυνατό να εισπραχθούν καθώς δεν έχει εγκριθεί η αλλαγή στο διοικητικό συμβούλιο. Η διαδικασία αυτή επισπεύδεται και αναμένεται να ολοκληρωθεί ακόμα και σήμερα.
Βεβαίως, το παραπάνω ποσό δεν φτάνει ούτε για... καφέ με τις οφειλές που έχει η ομάδα, αλλά είναι κάτι που μπορεί να βοηθήσει σε επείγοντα θέματα. Γίνεται αντιληπτό πως η αγωνία για την κινητοποίηση και των υπόλοιπων μετόχων εκτός του Πέτρου Παππά χτυπάει κόκκινο. Η συνέντευξη του Νοτιά σε πολιτική εφημερίδα αντιμετωπίστηκε ως άκαιρη και ανούσια από την πλειονότητα των μετόχων. Η «καυτή πατάτα» παραμένει στα χέρια του μεγαλομετόχου, από τις αποφάσεις του οποίου θα κριθούν πολλά.
Οσον αφορά το μπάχαλο που δημιουργήθηκε με την αναβολή του αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ, όπως φαινόταν ώς αργά, το πιθανότερο είναι να γίνει την προσεχή Τετάρτη. Εκείνη, όμως, την ημέρα είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση Κυπέλλου ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Πανσερραϊκό. Ετσι, θα πρέπει να έρθουν σε συνεννόηση με το Conn-X προκειμένου να μετατεθεί ο αγώνας Κυπέλλου για τη μεθεπόμενη Τετάρτη.
Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: