ΣΙΝΕ

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Βέροια: Ο άγριος καυγάς την έριξε από τον τρίτο όροφο..

Μια απίστευτη τραγωδία που δεν τη χωράει ο ανθρώπινος νους έχει αναστατώσει τους κατοίκους της Βέροιας, ενώ πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες και τα ακριβή αίτια του θανάτου μιας 21χρονης κοπέλας, η οποία έπεσε στο κενό από τον τρίτο όροφο. Λίγη ώρα πριν είχε καβγαδίσει με τον σύζυγό της.
Διαστάσεις θρίλερ παίρνει η υπόθεση μιας νεαρής γυναίκας στην πόλη της Μακεδονίας η οποία φαίνεται να οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα μετά τον έντονο διαπληκτισμό που είχε με τον σύντροφό της.

«Ξαφνικά την είδα να παίρνει φόρα και να πέφτει από το μπαλκόνι του διαμερίσματός μας» ανέφερε ο σύζυγός της στους
αστυνομικούς. Ο ίδιος τη μετέφερε αμέσως στο νοσοκομείο της πόλης, αλλά λίγες ώρες αργότερα και παρά τις προσπάθειες των γιατρών η 21χρονη υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά της. Η διοίκηση του νοσοκομείου αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία για το τραγικό συμβάν και στο νοσηλευτικό ίδρυμα μετέβησαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι οδήγησαν στο τμήμα τον 21χρονο σύζυγό της.
Ο νεαρός ώρες ολόκληρες έδινε κατάθεση και προσπαθούσε να εξηγήσει στους αστυνομικούς πώς συνέβη το μοιραίο. Ο 21χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι πριν η άτυχη κοπέλα πέσει από το μπαλκόνι είχαν καβγαδίσει για μία ακόμη φορά έντονα. Ισχυρίστηκε όμως ότι πήδησε μόνη της στο κενό και πως ο ίδιος δεν πρόλαβε να την εμποδίσει. «Οταν βγήκα στο μπαλκόνι, την είδα αιμόφυρτη στον δρόμο. Αμέσως κατέβηκα για να τη βοηθήσω. Την έβαλα στο αυτοκίνητο και τη μετέφερα στο νοσοκομείο. Δεν είχε όμως τις αισθήσεις» της ισχυρίστηκε ο νεαρός.
Λίγη ώρα αργότερα, και ενώ οι αρχές πίστευαν ότι ο θάνατος της 21χρονης προήλθε από την πτώση, ο ιατροδικαστής ήρθε να δώσει νέα τροπή στην υπόθεση. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής, η 21χρονη έφερε θανάσιμα τραύματα τα οποία δεν προήλθαν από την πτώση της, αλλά από χτυπήματα που της κατάφερε ο σύζυγός της. Μετά την εξέλιξη αυτή ο 21χρονος συνελήφθη και σήμερα θα οδηγηθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών.
Η είδηση του θανάτου της άτυχης κοπέλας βύθισε στο πένθος τους γονείς και τους συγγενείς της. Μάλιστα, φέρονται να είναι ιδιαίτερα εξοργισμένοι με τον νεαρό, με αποτέλεσμα οι αστυνομικές αρχές να βρίσκονται σε επιφυλακή για την αποφυγή επεισοδίων.
Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: